• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ПроизводителЗамразени и дълбоко замразени продукти
  1. BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN

    Швейцария

    Предприятието BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодови консерви и конфитюри, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Neukirch, Швейцария.

  2. GPS-GEMÜSE-PRODUKT-SERVICE

    Германия

    Предприятието GPS-GEMÜSE-PRODUKT-SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Bedburg, Германия.

  3. KLOSTERGUT MÖNCHPFIFFEL GMBH

    Германия

    Предприятието KLOSTERGUT MÖNCHPFIFFEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодови консерви и конфитюри, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Mönchpfiffel-Nikolausrieth, Германия.

  4. LA TORTILLA INH. JESUS NEVAREZ

    Германия

    Предприятието LA TORTILLA INH. JESUS NEVAREZ, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Захар, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Захар. Седалището му е в/ъв Unterschleißheim, Германия.

  5. GELAGRI BRETAGNE SA

    Франция

    Предприятието GELAGRI BRETAGNE SA, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, suppliers of pre-cooked meals, frozen vegetables, и vegetable soups. Седалището му е в/ъв Landerneau, Франция.

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

5 Фирми