• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари
  1. MCC EXPORT / BT IHRACAT ITHALAT DANISMANLIK SIRKETI

    Турция

    Предприятието MCC EXPORT / BT IHRACAT ITHALAT DANISMANLIK SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски продукти, Земеделие - внос-износ, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, farm machinery, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. PICURSA

    Испания

    Предприятието PICURSA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, forestry mulchers, brush cutting, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и mowers cutters. Седалището му е в/ъв Tauste, Испания.

  3. STEINER GMBH

    Австрия

    Предприятието STEINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Храна за животновъдството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Храна за животновъдството, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ach, Австрия.

  4. BAYWA AG

    Германия

    Предприятието BAYWA AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Селскостопански машини, Земеделие - внос-износ, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Muenchen, Германия.

  5. ELECTRA-GMBH ELEKTROPRODUKTE-VERTRIEB-MONTAG

    Германия

    Предприятието ELECTRA-GMBH ELEKTROPRODUKTE-VERTRIEB-MONTAG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Vöhl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGROSERVIS, 1. ZEMEDELSKA A.S. VISNOVE

    Чехия

    Предприятието AGROSERVIS, 1. ZEMEDELSKA A.S. VISNOVE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделие - инсталации и съоръжения, Смески за добитък и домашни птици, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Visnove, Чехия.

  2. GYÕRI AGROKER MEZÕGAZDASÁGI TERMELÕESZKÖZ KERESKEDELMI RT.

    Унгария

    Предприятието GYÕRI AGROKER MEZÕGAZDASÁGI TERMELÕESZKÖZ KERESKEDELMI RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Györ, Унгария.

  3. AGROMILK AGRICULTURAL INVESTMENT DESIGNERS AND BUILDING CONTRACTORS LTD.

    Унгария

    Предприятието AGROMILK AGRICULTURAL INVESTMENT DESIGNERS AND BUILDING CONTRACTORS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szekesfehervar, Унгария.

  4. STAJA MACHINEBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието STAJA MACHINEBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  5. MILL-TECH EXPORT-IMPORT KFT

    Унгария

  1. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

    Франция

    Verified by europages badge

    MS BUSINESS is a company based in Cergy, near Paris, France. Specialising in the import-export of articles from Europe to Africa, we are on the lookout for Europe-based suppliers for companies based in Africa. We are also interested in sourcing raw material and commodities on behalf of European manufacturers. We also supply a wide range of products, such as mangos, groundnuts, and cashew nuts that we import from countries in sub-Saharan Africa (Senegal, Guinea, Côte d’Ivoire, etc.). Our specialities: - trading in foodstuffs, - import / export unregulated products of all types, - purchase and sale of vehicles and spare parts, - comprehensive freight services, - consulting, - business finding, - trading in construction materials. Don't hesitate to get in touch to find out more about all the different services that we offer. Our sales team will answer you as quickly as possible to satisfy your request.

  2. FRIEDRICH GLATZ HANDELS-GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието FRIEDRICH GLATZ HANDELS-GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Хранeнe - внос-износ, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. ATLANTIS KRISTALLE & MINERALIEN

    Германия

    Предприятието ATLANTIS KRISTALLE & MINERALIEN, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Schaafheim, Германия.

  2. CHABAS

    Франция

    Предприятието CHABAS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Charleval, Франция.

  3. NADJA KÜTTNER

    Германия

    Предприятието NADJA KÜTTNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Строителни машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Elleben, Германия.

  4. SCHNETZ JAGD & SPORT

    Австрия

    Предприятието SCHNETZ JAGD & SPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Mödling, Австрия.

  5. BERNDL REINHARD-AUTOMATISIERUNG

    Австрия

    Предприятието BERNDL REINHARD-AUTOMATISIERUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Внос-износ на обработващи машини, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Enns, Австрия.

  6. GELLER SPORT UND JAGD GMBH

    Германия

    Предприятието GELLER SPORT UND JAGD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Eschwege, Германия.

  7. FUCHS - FINE GUNS GMBH

    Австрия

    Предприятието FUCHS - FINE GUNS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Дребни изделия на кожената галантерия, Лов и риболов - дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Innsbruck, Австрия.

  8. KLAUS RUTTMANN GMBH

    Германия

    Предприятието KLAUS RUTTMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  1. TEKSAN TARIM ALET VE MAKINALARI TIC. SAN. LTD STI.

    Турция

  2. VERTRIEBSHAUS WÖRNE INH. KURT WÖRNE

    Германия

    Предприятието VERTRIEBSHAUS WÖRNE INH. KURT WÖRNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  3. STDAS

    Мароко

    Предприятието STDAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Селско стопанство - техника и машини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Fkih Ben Salah, Мароко.