• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • селскостопански машини

Резултати за

Селскостопански машини

Земеделие - внос-износ
  1. DEMIR MACHINERY

    Турция

    Предприятието DEMIR MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, farms tools, box equipment, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. KREKIS TRACTOR

    Гърция

    Предприятието KREKIS TRACTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, small farm tractors, diesel engines for farm machinery, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  3. CUELENAERE AGRICULTURAL EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието CUELENAERE AGRICULTURAL EQUIPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, farming machinery dealers, used farm machinery, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  4. BAYWA AG

    Германия

    Предприятието BAYWA AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Селскостопански машини, Земеделие - внос-износ, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Muenchen, Германия.

  5. BAG HOHENLOHE - RAIFFEISEN - EG

    Германия

    Предприятието BAG HOHENLOHE - RAIFFEISEN - EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Наемане и поправка на селскостопански машини, Земеделие - внос-износ, и Наемане и поправка на селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WESTERN HOUSE LTD

    Либия

    Предприятието WESTERN HOUSE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селскостопански машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tripoli, Либия.

  2. GOLF KFT

    Унгария