• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Индия

Индия
  1. YUVA TEX

    Индия

    Предприятието YUVA TEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, 3d polystyrene work, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  2. STUDIO KNITS

    Индия

    Предприятието STUDIO KNITS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  3. SUMANGALAM EXPORTS PVT LTD

    Индия

    Предприятието SUMANGALAM EXPORTS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на bed linen sets, и bed linen. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  4. RAGIKA SOURCING CORPORATION

    Индия

    Предприятието RAGIKA SOURCING CORPORATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  5. RK KNITS INDIA PVT LTD

    Индия

    Предприятието RK KNITS INDIA PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на knitted dresses. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REGAL BASICS

    Индия

    Предприятието REGAL BASICS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на kitchen linen articles. Седалището му е в/ъв Kannure, Индия.

  2. KNOTECH VISION OPC PRIVATE LIMITED

    Индия

    Предприятието KNOTECH VISION OPC PRIVATE LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Surat, Индия.

  3. PARAMESHWARI EXPORTS PVT LTD

    Индия

    Предприятието PARAMESHWARI EXPORTS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Karur, Индия.

  4. V.N.DESIGNS

    Индия

    Предприятието V.N.DESIGNS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на ladies clothing, и ladies' dressmakers. Седалището му е в/ъв Trichy, Индия.

  5. HI - KLASS FASHIONS

    Индия

    Предприятието HI - KLASS FASHIONS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Surat, Индия.

  1. INDITEX FASHIONS

    Индия

    Предприятието INDITEX FASHIONS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на ladies' scarves, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Noida, UP, Индия.

  2. LMS

    Индия

    Предприятието LMS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв tirupur, Индия.

  1. SCALPING INDIA

    Индия

    Предприятието SCALPING INDIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

  2. KREATIVI-TEES

    Индия

    Предприятието KREATIVI-TEES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  3. NATIONAL GARMENTS

    Индия

    Предприятието NATIONAL GARMENTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  4. RAMANA GARMENTS

    Индия

    Предприятието RAMANA GARMENTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  5. NYLO

    Индия

    Предприятието NYLO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  6. NAGPAL EXPORTS

    Индия

    Предприятието NAGPAL EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ludhiana, Индия.

  7. RAMS

    Индия

    Предприятието RAMS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  8. RISAN DESIGNER WEAR

    Индия

    Предприятието RISAN DESIGNER WEAR, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

  1. EVES FASHION

    Индия

    Предприятието EVES FASHION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

  2. ASINTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието ASINTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Noida, Индия.

  3. VEE YES INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието VEE YES INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  4. ROSE IMPEX PVT.LTD.

    Индия

    Предприятието ROSE IMPEX PVT.LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kolkata, Индия.

  5. T MART

    Индия

    Предприятието T MART, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  6. AARYAN GLOBETEX

    Индия

    Предприятието AARYAN GLOBETEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на cotton fabrics. Седалището му е в/ъв ahmedabad, Индия.

  7. ARULKUMARAN EXPORTS

    Индия

    Предприятието ARULKUMARAN EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  8. HOPE NTERPRISES

    Индия

    Предприятието HOPE NTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Agra, Индия.

  9. JENLINE INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието JENLINE INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  10. SENMATHI FASHIONS

    Индия

    Предприятието SENMATHI FASHIONS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно