• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Индия

Индия
  1. KHYATI FOODS PVT. LTD

    Индия

    Предприятието KHYATI FOODS PVT. LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на soya beans, raw cotton, и flax seeds. Седалището му е в/ъв Bhopal, Индия.

  2. ALPHA INTERBIZ PVT LTD

    Индия

    Предприятието ALPHA INTERBIZ PVT LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds, и basmati rice. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

  3. AJIT SINGH OM PARKASH LTD

    Индия

    Предприятието AJIT SINGH OM PARKASH LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Nawanshahr, Индия.

  4. VIMAL AGRO PRODUCTS PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието VIMAL AGRO PRODUCTS PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bardoli, Индия.

  5. M/S. RAMNIKLAL JAMNADAS

    Индия

    Предприятието M/S. RAMNIKLAL JAMNADAS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts, и roasted peanuts. Седалището му е в/ъв Keshod, Индия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RACHANA SEEDS INDUSTRIES PRIVATE LIMITED

    Индия

    Предприятието RACHANA SEEDS INDUSTRIES PRIVATE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts, и roasted peanuts. Седалището му е в/ъв Junagadh, Индия.

  2. HYGEIA FOODS PVT.LTD.

    Индия

    Предприятието HYGEIA FOODS PVT.LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Pune, Индия.

  3. ONE O EIGHT

    Индия

    Предприятието ONE O EIGHT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds. Седалището му е в/ъв Pune, Индия.

  4. VARNESH ENTERPRISES

    Индия

    Предприятието VARNESH ENTERPRISES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на packaged cashews, и bananas. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  5. SRGSERVICES.ORG

    Индия

    Предприятието SRGSERVICES.ORG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Guwahati, Индия.

  1. FASHION S.P

    Индия

    Предприятието FASHION S.P, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на high fashion. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  2. ISHMEET AGENCIES

    Индия

    Предприятието ISHMEET AGENCIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chandigarh, Индия.

  1. BIOTECH PVT LTD

    Индия

    Предприятието BIOTECH PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на palm trees. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  2. JD GUM AND CHEMICALS

    Индия

    Предприятието JD GUM AND CHEMICALS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Raipur, Индия.

  3. AL ZAIKA EXPORT AND IMPORT

    Индия

    Предприятието AL ZAIKA EXPORT AND IMPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  4. UNISYS EXPORTS PVT LTD.

    Индия

    Предприятието UNISYS EXPORTS PVT LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Ghaziabad, Индия.

  5. INDIAN

    Индия

    Предприятието INDIAN, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kutch,gujarat, Индия.