• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Индия

Индия
  1. MEGHA PRODUCTS

    Индия

    Предприятието MEGHA PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на henna. Седалището му е в/ъв Balotra, Индия.

  2. MYSORE STARCH MANUFACTURING COMPANY

    Индия

    Предприятието MYSORE STARCH MANUFACTURING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bangarapet, Индия.

  3. PREM INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието PREM INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Маслодайни растения, animal feed, Подправки, и Маслодайни растения. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

  4. VAIGHAI WORLDWIDE

    Индия

    Предприятието VAIGHAI WORLDWIDE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cocoa production plants, coir geotextiles, и coir mats. Седалището му е в/ъв Madurai, Индия.

  5. AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - инсталации, Sprinklers, drip feeds for irrigation systems, и Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ECOBIOCIDES & BOTANICALS PVT LTD

    Индия

    Предприятието ECOBIOCIDES & BOTANICALS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Theni, Индия.

  2. SRK IMPEX PRIVATE LIMITED

    Индия

    Предприятието SRK IMPEX PRIVATE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на leather. Седалището му е в/ъв Kanpur, Индия.

  3. EXHICON IMPEX

    Индия

    Предприятието EXHICON IMPEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на basmati rice. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  4. PIONEER EXPORTS

    Индия

    Предприятието PIONEER EXPORTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bangalore, Индия.

  5. KANCO SOUTHWEST ENTERPRISES

    Индия

    Предприятието KANCO SOUTHWEST ENTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mangalore, Индия.

  1. PLANTING GREEN

    Индия

    Предприятието PLANTING GREEN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coir geotextiles. Седалището му е в/ъв Kochi, Индия.

  2. SIVAKUMAR EXPORTS

    Индия

    Предприятието SIVAKUMAR EXPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Билкарство, fresh vegetables, wholemeal grain flours, и Билкарство. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  1. DOLPHIN AGRI IMPEX PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието DOLPHIN AGRI IMPEX PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts, и sesame seeds. Седалището му е в/ъв Rajkot - Gujarat, Индия.

  2. RUDRA AGRO INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието RUDRA AGRO INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

  3. MARK OVERSEAS

    Индия

    Предприятието MARK OVERSEAS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Rajkot, Индия.

  4. ONION DEHYDRATION

    Индия

    Предприятието ONION DEHYDRATION, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated garlic. Седалището му е в/ъв Bhavnagar, Индия.

  5. APARA INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието APARA INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  6. SAI EXIM

    Индия

    Предприятието SAI EXIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh flowers. Седалището му е в/ъв Madurai, Индия.

  7. VIBGYOR AGRO COMMODITY PVT LTD

    Индия

    Предприятието VIBGYOR AGRO COMMODITY PVT LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rajkot, Индия.

  8. CHANDRU EXPORTS & IMPORTS PVT., LTD.,

    Индия

    Предприятието CHANDRU EXPORTS & IMPORTS PVT., LTD.,, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на basmati rice. Седалището му е в/ъв Pondicherry, Индия.

  1. NARENDRA KUMAR MEHTA & SONS(HUF)

    Индия

    Предприятието NARENDRA KUMAR MEHTA & SONS(HUF), e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coriander, и limestone. Седалището му е в/ъв Ramganj Mandi, Индия.

  2. APEXCOIR

    Индия

    Предприятието APEXCOIR, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madurai, Индия.

  3. SUN AGRI EXPORT CO.

    Индия

    Предприятието SUN AGRI EXPORT CO., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Castor oil. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Gujarat, Индия.

  4. COMMODITY TRADE CENTRE

    Индия

    Предприятието COMMODITY TRADE CENTRE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cashew nuts, и spices. Седалището му е в/ъв Quilon, Индия.

  5. HIRA AGRO INDUSTIRES

    Индия

    Предприятието HIRA AGRO INDUSTIRES, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices. Седалището му е в/ъв Akola, Индия.

  6. AADRIT OVERSEAS

    Индия

    Предприятието AADRIT OVERSEAS, e Производител, и работи в сферата на Ориз. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, Brown sugar, и import and export of pulses. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

  7. SRG INSULATORS PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието SRG INSULATORS PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts. Седалището му е в/ъв BIKANER, RAJASTHAN, Индия.

  8. PANAROUND IMPEX

    Индия

    Предприятието PANAROUND IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices, и onions. Седалището му е в/ъв Nagpur, Индия.

  9. MATHIEXPORTS

    Индия

    Предприятието MATHIEXPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Tiruppur, Индия.

  10. SHRINGAR HENNA EXPORTS

    Индия

    Предприятието SHRINGAR HENNA EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sojat City, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно