• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Индия

Индия
  1. SREE SANTHOSH GARMENTS

    Индия

    Предприятието SREE SANTHOSH GARMENTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  2. GOKILAA GAARMENTS

    Индия

    Предприятието GOKILAA GAARMENTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothing export, Polo Necks Tshirts, и casual clothing. Седалището му е в/ъв Tiruppur, Индия.

  3. FASHION ADDA

    Индия

    Предприятието FASHION ADDA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Girls leggings. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

  4. RGR KNITS

    Индия

    Предприятието RGR KNITS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на children's clothing, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  5. MASS INDIA

    Индия

    Предприятието MASS INDIA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BHAGYAM EXPORTS

    Индия

    Предприятието BHAGYAM EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avinashi, Индия.

  2. ANCHAL EXPORTS

    Индия

    Предприятието ANCHAL EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  3. RA FAASHIONS

    Индия

    Предприятието RA FAASHIONS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  4. DEEMART CLOTHING COMPANY

    Индия

    Предприятието DEEMART CLOTHING COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

  5. SHAM FASHION

    Индия

    Предприятието SHAM FASHION, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  1. SEASONSMS

    Индия

    Предприятието SEASONSMS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  2. SHARMA PRINT TECH

    Индия

    Предприятието SHARMA PRINT TECH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи - големи размери, ladies clothing, Мъжки дрехи - големи размери, и mixed cloths. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

  1. APTEXX INDIA GROUP

    Индия

    Предприятието APTEXX INDIA GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Дамски дрехи, casual clothing, kids, Мъжка облекло и конфекция, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Bangalore, Индия.

  2. FRESH IN FASHIONS

    Индия

    Предприятието FRESH IN FASHIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на knitwear. Седалището му е в/ъв Tiruppur, Индия.

  3. IMPERIAL CLOTHING GROUP

    Индия

    Предприятието IMPERIAL CLOTHING GROUP, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и custom-made clothing for children and teenagers. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

  4. THE FAMILY GROUP LLC INDIA

    Индия

    Предприятието THE FAMILY GROUP LLC INDIA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, и polo shirts. Седалището му е в/ъв Tirupur, Tamil Nadu, Индия.

  5. VIJAYALAKSHMI EMBROIDERY

    Индия

    Предприятието VIJAYALAKSHMI EMBROIDERY, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nellore, Индия.

  6. AMBI INNOVATION

    Индия

    Предприятието AMBI INNOVATION, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и women's clothing. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  7. GRACEAPPARELS

    Индия

    Предприятието GRACEAPPARELS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на all garments repaired. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  8. MODA INDIA

    Индия

    Предприятието MODA INDIA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  1. NEW STYLE APPAREL.

    Индия

    Предприятието NEW STYLE APPAREL., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  2. YOUANDMEINDIAGARMENTS

    Индия

    Предприятието YOUANDMEINDIAGARMENTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pondicherry, Индия.

  3. RESOLVE TO RESOURCES

    Индия

    Предприятието RESOLVE TO RESOURCES, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на exclusive garments, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  4. UNIVERSE TEXTILE INC.

    Индия

    Предприятието UNIVERSE TEXTILE INC., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  5. SHREE VAMIKA TEXTILES AND ALLIED SERVICES PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието SHREE VAMIKA TEXTILES AND ALLIED SERVICES PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dyed fabric, и silk scarves. Седалището му е в/ъв Bhagalpur, Индия.

  6. FASHION FACTORY

    Индия

    Предприятието FASHION FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

  7. JMDTEX

    Индия

    Предприятието JMDTEX, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men's polo shirts. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  8. INDIAN APPAREL AND TEXTILE GROUP

    Индия

    Предприятието INDIAN APPAREL AND TEXTILE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

  9. T MART

    Индия

    Предприятието T MART, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tirupur, Индия.

  10. MEHA EXIMS

    Индия

    Предприятието MEHA EXIMS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tiruppur, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно