• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Индия

Индия
  1. J.P.GADHIYA EXPORT-IMPORT PVT.LTD

    Индия

    Предприятието J.P.GADHIYA EXPORT-IMPORT PVT.LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, onions, mangos, и dehydrated vegetables. Седалището му е в/ъв Una, Индия.

  2. SAFAL OVERSEAS

    Индия

    Предприятието SAFAL OVERSEAS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sayla, Индия.

  3. MAN POWER EXPORT

    Индия

    Предприятието MAN POWER EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  4. RAJESH AGENCIES

    Индия

    Предприятието RAJESH AGENCIES, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  5. KLK EXPORTS

    Индия

    Предприятието KLK EXPORTS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. K-ORGANIC

    Индия

    Предприятието K-ORGANIC, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale organic foods, и organic vegetables. Седалището му е в/ъв Trichy, Индия.

  2. GURU TRADERS

    Индия

    Предприятието GURU TRADERS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coconut fibre, и coconuts. Седалището му е в/ъв Srivilliputtur, Индия.

  3. ABLE AGRO INTERNATIONAL

    Индия

    Предприятието ABLE AGRO INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guwahati, Индия.

  4. SSK FRUITS AND FARMS PVT LTD

    Индия

    Предприятието SSK FRUITS AND FARMS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pune, Индия.

  5. ASURAM EXPORTS

    Индия

    Предприятието ASURAM EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв panruti, Индия.

  1. GREEN ARROW

    Индия

    Предприятието GREEN ARROW, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  2. MAJOR OVERSEAS

    Индия

    Предприятието MAJOR OVERSEAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aligarh-202001(UP), Индия.

  1. CALTANK OVERSEAS

    Индия

    Предприятието CALTANK OVERSEAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на onions. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  2. RAMESH CHANDRA VERMA & SONS

    Индия

    Предприятието RAMESH CHANDRA VERMA & SONS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflower seeds. Седалището му е в/ъв Azamgarh, Индия.

  3. MAHEEXPORTS

    Индия

    Предприятието MAHEEXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  4. VIJAYA TRADING COMPANY

    Индия

    Предприятието VIJAYA TRADING COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Tirunelveli, Индия.

  5. ELIXIR AGRI EXPORT

    Индия

    Предприятието ELIXIR AGRI EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic agricultural products, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Rajkot, Индия.

  6. MWH AGROLOGY INDIA PVT LTD

    Индия

    Предприятието MWH AGROLOGY INDIA PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Thane, Индия.

  7. SABARI AGRO PRODUCT

    Индия

    Предприятието SABARI AGRO PRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Coconuts. Седалището му е в/ъв Krishnagiri, Индия.

  8. JOSH IMPEX

    Индия

    Предприятието JOSH IMPEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables. Седалището му е в/ъв chennai, Индия.

  1. ASHVINI KUMAR DESAI

    Индия

    Предприятието ASHVINI KUMAR DESAI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kolkata, Индия.

  2. V R EXPORTS

    Индия

    Предприятието V R EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  3. IND THAI FRESH AGRO IMPEX

    Индия

    Предприятието IND THAI FRESH AGRO IMPEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

  4. AL MAMOON OVERSEAS

    Индия

    Предприятието AL MAMOON OVERSEAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Moradabad, Индия.

  5. JEGSON INNOVATIVE INDUSTRIES

    Индия

    Предприятието JEGSON INNOVATIVE INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

  6. AMORE IMPEX LLP

    Индия

    Предприятието AMORE IMPEX LLP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pune, Индия.

  7. CORPORATION

    Индия

    Предприятието CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nasikh / Maharashtra, Индия.

  8. AMMU TRADERS

    Индия

    Предприятието AMMU TRADERS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ambasamudram, Индия.