• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plant construction

Резултати за

Plant construction

Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра
  1. AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH

    Германия

    Предприятието AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Plant construction, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Hirschau, Германия.

  2. BOCCARD SA

    Франция

    Предприятието BOCCARD SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Plant construction. Седалището му е в/ъв Villeurbanne Cedex, Франция.

  3. MIHAMAX ENGINEERING LTD

    България

    "МИХАМАКС ИНЖЕНЕРИНГ" ООД Основана през 2013г. в гр.Пловдив от специалисти с дългогодишен опит в сферата на металообработката, автоматизацията , проектантската дейност и търговията. ПРОЕКТИРАМЕ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ Машини за индустриално почистване и централна аспирация за международни и наши пазари. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ И АГРЕГАТИ Комплексни заварени модулни елементи за пневмотранспорт и филтрация на въздуха. Фирмата е насочена в две основни направления: - Конструкторска дейност- Изготвяне на техническа документация на детайлни чертежи, сглобени единици и възли. - Производство на метални изделия- Лазерно рязане, огъване, заваряване, стругова и фрезова обработка Екип от специалисти с опит в областта на проектирането чрез триизмерно моделиране, симулация, механични и динамични анализи. Инвестицията в квалифициран технически екип е гаранцията, че клиентите ни от цял свят ще получат нужното ниво на професионализъм. Екипна работа с постоянно подобряване на комуникацията и квалификацията, както и непрестанно търсене на нови възможности за увеличаване на бизнес партньорствата. Стремежът към постоянство и развитие ни прави предпочитан доставчик на машини и агрегати за водещи международни компании. За нас няма граници, а само предизвикателства, които ни помагат да вървим напред. Вярваме, че по-доброто предстои, с правилни действия и проекти ще допринесем за успеха на нашите клиенти и партньори.

  4. ORDIFLUIDES

    Франция

    Предприятието ORDIFLUIDES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Boiler plant construction. Седалището му е в/ъв Pacé, Франция.

  5. BRAINON ENGINEERS, S.L.

    Испания

    Предприятието BRAINON ENGINEERS, S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на industrial engineering, structural calculations, и construction of industrial plants. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EARLCOATE CONSTRUCTION & PLANT HIRE LTD

    Обединеното кралство