• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

ПроизводителИнформатика - микро-компютри
  1. WESTEMO DATA COMMUNIKATIONS GMBH

    Австрия

    Предприятието WESTEMO DATA COMMUNIKATIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - компоненти и части, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Himberg, Австрия.

  2. FRIEDRICH REINER TELEKOMMUNIKATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH REINER TELEKOMMUNIKATION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Landau, Германия.

  3. AVACOMM SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието AVACOMM SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Valley, Германия.

  4. LANDOLT-COMPUTER

    Германия

    Предприятието LANDOLT-COMPUTER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Maintal, Германия.

  5. SIRRIX AG

    Германия

    Предприятието SIRRIX AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CABTRONIX AG

    Швейцария

    Предприятието CABTRONIX AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Радари и радионавигация, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Радари и радионавигация, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Kloten, Швейцария.

  2. IT HEALTHCARE GMBH

    Германия

    Предприятието IT HEALTHCARE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  3. SECONET SOFTWAREENTWICKLUNG & CONSULTING AG

    Германия

    Предприятието SECONET SOFTWAREENTWICKLUNG & CONSULTING AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Langquaid, Германия.

  4. AIRGRIPS

    Германия

    Предприятието AIRGRIPS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  5. AVALARIS

    Австрия

    Предприятието AVALARIS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. EUREKA GROUP

    Германия

    Предприятието EUREKA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Микроинформатика - консултантски услуги, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - микро-компютри, Микроинформатика - консултантски услуги, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  2. IT ADVANCED GMBH

    Германия

    Предприятието IT ADVANCED GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Heiligenhaus, Германия.

  1. GOLDEN MEDIA GMBH

    Германия

    Предприятието GOLDEN MEDIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  2. VIRTIC GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VIRTIC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Промишлено часовникарство и времеви контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Аларми и наблюдение - техника и системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Аларми и наблюдение - техника и системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  3. PERICOM AG

    Швейцария

    Предприятието PERICOM AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Ramsen, Швейцария.

  4. SPIE DEUTSCHLAND SYSTEM INTEGRATION GMBH

    Германия

    Предприятието SPIE DEUTSCHLAND SYSTEM INTEGRATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. PCSYSTEME.AT IT SERVICE GMBH

    Австрия

    Предприятието PCSYSTEME.AT IT SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  6. STYRIA MEDIEN AG

    Австрия

    Предприятието STYRIA MEDIEN AG, e Производител, и работи в сферата на Промишлено часовникарство и времеви контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - записващи устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - записващи устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  7. 3 COM EUROPE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието 3 COM EUROPE LTD, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Hemel Hempstead, Обединеното кралство.

  8. SIEMENS, S.A.

    Португалия

Филтри

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Брой резултати

20 Фирми