• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - артикули и принадлежности

Резултати за

Информатика - артикули и принадлежности

ЧехияИнформатика - микро-компютри
  1. ECS SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

    Чехия

    Предприятието ECS SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилна телефонна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Копиране на документи - офисна техника, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Rybnik, Чехия.

  2. ASYS IJD,SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието ASYS IJD,SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Kolin, Чехия.

  3. ING. JOSEF PODESVA - SIMPO

    Чехия

    Предприятието ING. JOSEF PODESVA - SIMPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Програмиране и програмни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Tranovice, Чехия.

  4. JAN LUKAS - LHC COMPUTERS

    Чехия

    Предприятието JAN LUKAS - LHC COMPUTERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, Информатика - артикули и принадлежности, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Лаптопи, Информатика - артикули и принадлежности, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Olomouc, Чехия.

  5. ZDENEK JISE - TOPSOFT

    Чехия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ING. LENKA BARTONOVA - INIT NEW

    Чехия