• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Информатика - микро-компютри
  1. HIGHCOM GMBH

    Швейцария

    Предприятието HIGHCOM GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Oberrohrdorf, Швейцария.

  2. WIRELESSMAXX - DRAHTLOSE KOMPETENZ GMBH

    Германия

    Предприятието WIRELESSMAXX - DRAHTLOSE KOMPETENZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

  3. MANFRED MÜRDTER

    Германия

    Предприятието MANFRED MÜRDTER, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  4. EGS EDV- UND GRAFIKSYSTEME GESELLSCHAFT FUER DATENTECHNIK UND DIENSTLEISTUNGEN MBH

    Германия

    Предприятието EGS EDV- UND GRAFIKSYSTEME GESELLSCHAFT FUER DATENTECHNIK UND DIENSTLEISTUNGEN MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - компоненти и части, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. WESTEMO DATA COMMUNIKATIONS GMBH

    Австрия

    Предприятието WESTEMO DATA COMMUNIKATIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - компоненти и части, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Himberg, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TELNET TELEKOMMUNIKATION & NETZSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието TELNET TELEKOMMUNIKATION & NETZSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. SIRRIX AG

    Германия

    Предприятието SIRRIX AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

  3. PFBK GMBH

    Германия

    Предприятието PFBK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  4. LANDOLT-COMPUTER

    Германия

    Предприятието LANDOLT-COMPUTER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Maintal, Германия.

  5. VIRTNET GMBH

    Германия

    Предприятието VIRTNET GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  1. NETZWERK & KOMMUNIKATIONSMANAGEMENT BABELWORKS GMBH

    Германия

    Предприятието NETZWERK & KOMMUNIKATIONSMANAGEMENT BABELWORKS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  2. FRIEDRICH REINER TELEKOMMUNIKATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH REINER TELEKOMMUNIKATION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Landau, Германия.

  1. NET JUMP GMBH

    Швейцария

    Предприятието NET JUMP GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Zollikofen, Швейцария.

  2. EURO-ELECTRONIC TRADING & RECYCLING SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието EURO-ELECTRONIC TRADING & RECYCLING SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  3. ENTIRETEC SWITZERLAND AG

    Швейцария

    Предприятието ENTIRETEC SWITZERLAND AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Freienbach, Швейцария.

  4. SCHLEICHERT

    Германия

    Предприятието SCHLEICHERT, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Hauneck, Германия.

  5. PERICOM AG

    Швейцария

    Предприятието PERICOM AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Ramsen, Швейцария.

  6. STEPHAN TELEKOMMUNIKATION INH. JOCHEN STEPHAN

    Германия

    Предприятието STEPHAN TELEKOMMUNIKATION INH. JOCHEN STEPHAN, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  7. WEISS NETZWERKE

    Австрия

    Предприятието WEISS NETZWERKE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Felixdorf, Австрия.

  8. ITELVA OHG

    Германия

    Предприятието ITELVA OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Recklinghausen, Германия.

  1. INTRACONNECT GMBH

    Германия

    Предприятието INTRACONNECT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. TELEFON + DATENTECHNIK KRAFT GMBH

    Германия

    Предприятието TELEFON + DATENTECHNIK KRAFT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Arnstadt, Германия.

  3. NETMASTER SERVICE SYSTEMS INH. JOCHEN SCHLIERKAMP

    Германия

    Предприятието NETMASTER SERVICE SYSTEMS INH. JOCHEN SCHLIERKAMP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Soest, Германия.

  4. SINNOVO IT-SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието SINNOVO IT-SERVICES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Möckern, Германия.

  5. REINHARD BENEDIX

    Германия

    Предприятието REINHARD BENEDIX, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  6. RIEDEL NETWORKS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RIEDEL NETWORKS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Butzbach, Германия.

  7. COMWAY THOMAS BUHOLZER

    Швейцария

    Предприятието COMWAY THOMAS BUHOLZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  8. GOLDEN MEDIA GMBH

    Германия

    Предприятието GOLDEN MEDIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  9. NET A COM COMMUNICATIONS GMBH

    Германия

    Предприятието NET A COM COMMUNICATIONS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  10. AIRDATA AG

    Германия

    Предприятието AIRDATA AG, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно