• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ШвейцарияЛеманска областИнформатика - софтуер
  1. MEDIAPROFIL SA

    Швейцария

    Предприятието MEDIAPROFIL SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Информационни системи, консултантски услуги, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Vevey, Швейцария.

  2. DEN HARTOGH PRODUCTIONS AG

    Швейцария

    Предприятието DEN HARTOGH PRODUCTIONS AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Brig, Швейцария.

  3. MOVIE'S STAR

    Швейцария

    Предприятието MOVIE'S STAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Общи издания. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  4. FUN VIDEO C. BAUD

    Швейцария

    Предприятието FUN VIDEO C. BAUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Общи издания. Седалището му е в/ъв Aigle, Швейцария.

  5. PRODUCTION DE FILM

    Швейцария

    Предприятието PRODUCTION DE FILM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Prilly, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IMAGE 3D

    Швейцария

    Предприятието IMAGE 3D, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Prilly, Швейцария.

Филтри

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

Брой резултати

6 Фирми