• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Исландия

Исландия
  1. NORÐLENSKA MATBORÐIÐ EHF

    Исландия

    Предприятието NORÐLENSKA MATBORÐIÐ EHF, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Замразени и дълбоко замразени меса, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Akureyri, Исландия.

  2. THORUNGAVERKSMIDJAN HF

    Исландия

    Предприятието THORUNGAVERKSMIDJAN HF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Житни растения и зърнени храни, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Reykjavik, Исландия.

  3. ADFONG

    Исландия

    Предприятието ADFONG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reykjavik, Исландия.

  4. RYDENSKAFFI HF

    Исландия

    Предприятието RYDENSKAFFI HF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Garðabæ, Исландия.

  5. GARRI EHF

    Исландия

    Предприятието GARRI EHF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ÖLGERÐIN EGILL SKALLAGRÍMSSON EHF

    Исландия

    Предприятието ÖLGERÐIN EGILL SKALLAGRÍMSSON EHF, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  2. FISHPRODUCTS ICELAND EHF

    Исландия

    Предприятието FISHPRODUCTS ICELAND EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Hafnarfirði, Исландия.

  3. ICELANDIC GROUP HF

    Исландия

    Предприятието ICELANDIC GROUP HF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavik, Исландия.

  4. SÆMARK-SJÁVARAFURÐIR EHF

    Исландия

    Предприятието SÆMARK-SJÁVARAFURÐIR EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  5. BARRY INTERNATIONAL Á ÍSL EHF

    Исландия

    Предприятието BARRY INTERNATIONAL Á ÍSL EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  1. NATHAN AND OLSEN HF

    Исландия

    Предприятието NATHAN AND OLSEN HF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reykjavik, Исландия.

  2. ABOUT FISH ÍSLANDI EHF

    Исландия

    Предприятието ABOUT FISH ÍSLANDI EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  1. BJARNAR EHF

    Исландия

    Предприятието BJARNAR EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  2. SJÓVÍK EHF

    Исландия

    Предприятието SJÓVÍK EHF, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

  3. DANÍEL ÓLAFSSON EHF

    Исландия

  4. NORDIC SEAFOOD Á ÍSLANDI EHF

    Исландия

  5. XCO EHF

    Исландия

  6. SÍLD OG FISKUR EHF

    Исландия

  7. ALFESCA HF.

    Исландия

  8. BJARNARHÍÐI EHF

    Исландия

  1. DANICA SJÁVARAFURÐIR EHF (DANICA SEAFOOD LTD.)

    Исландия

  2. THORBJORN FISKANES HF

    Исландия