• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Испания

Испания
  1. THADER CIEZA

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието THADER CIEZA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Apricot, peaches, Плодове, Pear, plums, Clementine, и Grapes. Седалището му е в/ъв Cieza-Murcia, Испания.

  2. AMEFRUITS SL

    Испания

    Предприятието AMEFRUITS SL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Чесън, Цитрусови култури, Чесън, Цитрусови култури, lemons, и garlic bulbs. Седалището му е в/ъв Bigastro-Alicante, Испания.

  3. REGAR AGRÍCOLA

    Испания

    Предприятието REGAR AGRÍCOLA, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Земеделие - внос-износ, onions, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Las Pedroñeras-Cuenca, Испания.

  4. FRUTAS GOOSTAR

    Испания

    Предприятието FRUTAS GOOSTAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, Fresh fruits and vegetables, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв La Mojorena Almeria, Испания.

  5. FRUTÉATE

    Испания

    Предприятието FRUTÉATE, e Разпространител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit and vegetable wholesaler, foodstuffs - import/export, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Alcanar, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUTIS JOSHUA, S. L.

    Испания

    Предприятието FRUTIS JOSHUA, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflowers. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  2. SYBARIS MARKET SL

    Испания

    Предприятието SYBARIS MARKET SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, garlic, и onions. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  3. MARINETO AGRICOLA S L

    Испания

    Предприятието MARINETO AGRICOLA S L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Ejido, Испания.

  4. GERMANFRUITS

    Испания

    Предприятието GERMANFRUITS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Lepe, Испания.

  5. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

    Испания

    Предприятието HORTALIZAS JUMARSAN S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Зелени растения, mint, fresh parsley, и packaged spinach. Седалището му е в/ъв El Raal, Испания.

  1. FRUITMARKET

    Испания

    Предприятието FRUITMARKET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tinned oranges, packed apples, packed pears, и packaged tangerines. Седалището му е в/ъв Puerto Del Rosario, Испания.

  2. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

    Испания

    Предприятието HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Домати, fruit & vegetables, Пресни зеленчуци, Домати, и green beans. Седалището му е в/ъв Roquetas De Mar-Almería, Испания.

  1. SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V.

    Испания

    Предприятието SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pumpkins, onions, и grapes. Седалището му е в/ъв Beniganim, Испания.

  2. ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA

    Испания

    Предприятието ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export. Седалището му е в/ъв Albatera-Alicante, Испания.

  3. MERCOPHAL, S.L.

    Испания

    Предприятието MERCOPHAL, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, vegetables, fruit and vegetables produce brokers, и courgettes. Седалището му е в/ъв Puebla De Vicar-Almeria, Испания.

  4. UNEXPORT

    Испания

    Предприятието UNEXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, organic fruit, citrus trees, Пресни зеленчуци, и organic citrus fruits. Седалището му е в/ъв Lorca-Murcia, Испания.

  5. AGROFORTEX CORP.

    Испания

    Предприятието AGROFORTEX CORP., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  6. TC FRUITS

    Испания

    Предприятието TC FRUITS, e Разпространител, и работи в сферата на Грозде. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barro-Pontevedra, Испания.

  7. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Испания

    Предприятието MARSOL FRUITS ESPAÑA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, fresh vegetables, fresh fruit, Земеделие - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Águilas-Murcia, Испания.

  8. GRUPO LARA CASTAÑEDA

    Испания

    Предприятието GRUPO LARA CASTAÑEDA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на green beans, courgettes, eggplant, и gherkins. Седалището му е в/ъв El Ejido-Almería, Испания.

  1. EMILIO ESTEVE S.L.

    Испания

    Предприятието EMILIO ESTEVE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, и Mandarins. Седалището му е в/ъв Xeraco-Valencia, Испания.

  2. ZANAHORIAS MEDRANO

    Испания

    Предприятието ZANAHORIAS MEDRANO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Пресни зеленчуци, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Плодове. Седалището му е в/ъв Entrena-La Rioja, Испания.

  3. ECOINVER EXPORT, S.L

    Испания

    Предприятието ECOINVER EXPORT, S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Las Norias De Daza (el Ejido), Испания.

  4. CELESTINO GARCÍA MEDINA

    Испания

    Предприятието CELESTINO GARCÍA MEDINA, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, lettuce, tomatoes, Хранeнe - внос-износ, и cauliflowers. Седалището му е в/ъв La Palma (cartagena)-Murcia, Испания.

  5. ESTURFRU SL

    Испания

    Предприятието ESTURFRU SL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, onions, Fresh fruits and vegetables, Пресни зеленчуци, и fruit export. Седалището му е в/ъв Durcal-Granada, Испания.

  6. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  7. CLAUDIA NATURAL FRUIT S.L.

    Испания

    Предприятието CLAUDIA NATURAL FRUIT S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Calatayud, Испания.

  8. CINATUR GROUP SL

    Испания

    Предприятието CINATUR GROUP SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  9. LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L

    Испания

    Предприятието LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на guaranteed quality, и best price. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  10. PRECOCINADOS EL CAMPO

    Испания

    Предприятието PRECOCINADOS EL CAMPO, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, potatoes, packaged corn, Плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sanchonuño-Segovia, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Испания

Брой резултати

324 Фирми