• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. RENAISSANCE GROUP

    Италия

    Предприятието RENAISSANCE GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. GIOCARD SRL

    Италия

    Предприятието GIOCARD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Smartphone. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  3. POWER SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието POWER SERVICE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial automation. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  4. SCARNATI FLLI

    Италия

  5. TOSCOMEDICAL

    Италия

    Предприятието TOSCOMEDICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска електроника - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. I.C.A.M. S.R.L.

    Италия

  2. SACCHETTO C.

    Италия

    Предприятието SACCHETTO C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagnasco, Италия.

  3. PIVELLI FRUTTA S.R.L.

    Италия

  4. MARCALEC S.R.L.

    Италия

  5. B.M.A. S.R.L.

    Италия

  1. MUNAFO' S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUNAFO' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avola, Италия.

  2. UNIVERSAL S.R.L.

    Италия

  1. GECAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието GECAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  2. H.T.S. S.R.L.

    Италия

  3. L'INEDITO S.R.L.

    Италия

  4. GIVI ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIVI ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Campomorone, Италия.

  5. DI PALMA DONATO & FIGLI S.R.L.

    Италия

  6. VEGA S.R.L.

    Италия

  7. NOVI S.R.L.

    Италия

  8. DIEFFE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIEFFE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  1. INTERSCAMBIO S.R.L.

    Италия

  2. BANASERVICE S.R.L.

    Италия

  3. C.R. CONFEZIONI SRL

    Италия

  4. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  5. ITALEXPO S.R.L.

    Италия

  6. ARBO S.R.L.

    Италия

  7. ITALBALCANICA S.R.L.

    Италия

  8. TULIP FOOD COMPANY ITALIANA S.R.L.

    Италия

  9. LUREX S.R.L.

    Италия

  10. CUCINA NOSTRANA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CUCINA NOSTRANA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Martellago (VE), Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електроника - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

211 Фирми