• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. ELECTRONIC SERVICE SAS

    Италия

    Предприятието ELECTRONIC SERVICE SAS, e Multi-Category, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, systems and equipment for telecommunications and telephony, и articles for the naval sector. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. ROHDE & SCHWARZ ITALIA S.P.A.

    Италия

    Предприятието ROHDE & SCHWARZ ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. ALPHA TELEMATICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALPHA TELEMATICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Cologno Monzese, Италия.

  4. EFFEMME TELECOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EFFEMME TELECOMUNICAZIONI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Аларми и наблюдение - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Аларми и наблюдение - техника и системи, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ALLNET.ITALIA S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALLNET.ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Casalecchio Di Reno, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TELE. EST S.R.L.

    Италия

    Предприятието TELE. EST S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телекомуникации - периферна апаратура, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации - периферна апаратура. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  2. CALCOM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CALCOM S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Settingiano, Италия.

  3. VOICETECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието VOICETECH S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. PAGE EUROPA S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAGE EUROPA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. KONNETT CONNESSIONI E INSTALLAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието KONNETT CONNESSIONI E INSTALLAZIONI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Calvenzano, Италия.

  1. DURANTE S.P.A.

    Италия

    Предприятието DURANTE S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Cormano, Италия.

  2. PRASI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PRASI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. PUSINANTI GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието PUSINANTI GROUP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

  2. TP S.R.L.

    Италия

    Предприятието TP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio, Италия.

  3. SILVESTRINI TECNOLOGIE AVANZATE S.R.L.

    Италия

    Предприятието SILVESTRINI TECNOLOGIE AVANZATE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - електроснабдителни съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. COM. EL. RADIOTELECOMUNICAZIONI

    Италия

    Предприятието COM. EL. RADIOTELECOMUNICAZIONI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  5. NABACOM S.R.L.

    Италия

  6. ARS COMM. S.R.L.

    Италия

  7. SYNESIS S.R.L.

    Италия

  8. NET ENGINEERING S.R.L.

    Италия

  1. SIRIO

    Италия

  2. EKSAIP S.R.L.

    Италия

  3. BY TEL S.N.C. DI BEVILACQUA STEFANO & C.

    Италия

  4. TELSAT S.R.L.

    Италия

  5. S.P.E. ELECTRONICS S.R.L.

    Италия

  6. MIDA SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

  7. JESCOM EUROPE

    Италия

  8. NET - WIFI S.N.C. DI ING.MARCO S. DI PIETRA E F.LLI

    Италия

  9. INNOVACTION S.R.L.

    Италия

  10. COTELETTRON S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно