• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Внос-износ - химия и фармация - Италия

Италия
  1. CAVALLARI GINO S.N.C.

    Италия

    Предприятието CAVALLARI GINO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Медицински газ, industrial gas, medical gases, Медицински газ, и chemicals for laboratories. Седалището му е в/ъв Cuorgnè, Италия.

  2. FARMACIA SPALLETA

    Италия

    Предприятието FARMACIA SPALLETA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

  3. ASMFARMA

    Италия

    Предприятието ASMFARMA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на pharmacy, и integrators. Седалището му е в/ъв Venaria Reale, Италия.

  4. BIO CHEM SRL

    Италия

    Предприятието BIO CHEM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Cosmetic certification. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. LATUAFARMACIAONLINE

    Италия

    Предприятието LATUAFARMACIAONLINE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT

    Италия

    Предприятието ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на fitness gear. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. CAME SRL

    Италия

    Предприятието CAME SRL, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химически абразиви, Химически свързващи елементи в бетонен разтвор, Антикорозия - химически препарати, Алкохоли, феноли и производни, Химически абразиви, Химически свързващи елементи в бетонен разтвор, Антикорозия - химически препарати, и Алкохоли, феноли и производни. Седалището му е в/ъв Origgio (Va), Италия.

  3. N.C.T. NEW CHEMICAL TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието N.C.T. NEW CHEMICAL TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Z.ind. Casarola San Clemente, Италия.

  4. KALINDRA.IT THE IT STYLE POWERED BY BLUE FARM S.R.L.

    Италия

    Предприятието KALINDRA.IT THE IT STYLE POWERED BY BLUE FARM S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв San Vito Al Tagliamento, Италия.

  5. FARMA 365 SRL

    Италия

    Предприятието FARMA 365 SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  1. SOCIETA' COOPERATIVA FARMACEUTICA

    Италия

    Предприятието SOCIETA' COOPERATIVA FARMACEUTICA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

  2. DYSTAR ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието DYSTAR ITALIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Garbagnate Milanese (MI), Италия.

  1. AGEXIM (S.A.S.)

    Италия

  2. S.C.M. ITALY S.R.L.

    Италия

  3. FIGLI DI GUIDO LAPI (S.P.A.)

    Италия

  4. REFRATTARI INDUSTRIALI SRL

    Италия

  5. POLYMERLATEX S.R.L.

    Италия

  6. GARGHENTINI GIAMPIETRO E STEFANO S.R.L.

    Италия

  7. CO - BER ITALIA (S.R.L.)

    Италия

  8. EURO BIO TEC SRL

    Италия

  1. MORA MATTEO

    Италия

  2. FARMANORD (S.R.L.)

    Италия

  3. SOC.CHIMICA EMILIO FEDELI SPA

    Италия

  4. STUDIO BENFENATI & ALBERTI (S.R.L.)

    Италия

  5. FRACOPEL (S.P.A.)

    Италия