• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Италия

Италия
  1. P.SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието P.SERVICE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на health and beauty products and cosmetics. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

  2. LA NAPPINA (VENTUS SRL)

    Италия

    Предприятието LA NAPPINA (VENTUS SRL), e Разпространител, и работи в сферата на Чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски обувки, Търговия на дребно, Кожени изделия, Дамски обувки, Търговия на дребно, shoes for babies, и Кожени изделия. Седалището му е в/ъв Monte San Giusto, Италия.

  3. DAM GROUP - FRESISSIMA

    Италия

    Предприятието DAM GROUP - FRESISSIMA, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - артикули и принадлежности, Търговски франчайзинг, Зъболечение - артикули и принадлежности, Търговски франчайзинг, Franchise contract, и advice for start-ups. Седалището му е в/ъв Avigliana, Италия.

  4. FABIO ASSENZA RAPPRESENTANZE E COMMERCIAL BROKERAGE

    Италия

    Предприятието FABIO ASSENZA RAPPRESENTANZE E COMMERCIAL BROKERAGE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  5. IT.D SRL

    Италия

    Предприятието IT.D SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на dispensers, и Caps, plastic. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VINPAGI INTERNATIONAL S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието VINPAGI INTERNATIONAL S.R.L.S., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, commercial brokerage, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Gragnano, Италия.

  2. BOTTEGACAPELLI

    Италия

    Предприятието BOTTEGACAPELLI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на hair products. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  3. LAVORO E FRANCHISING

    Италия

    Предприятието LAVORO E FRANCHISING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв S. Pietro In Guarano, Италия.

  4. LIQUÒ BARMAN'S HOUSE

    Италия

    Предприятието LIQUÒ BARMAN'S HOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Presenzano, Италия.

  5. ALDO COZZI NUDELMASCHINEN

    Италия

    Предприятието ALDO COZZI NUDELMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Parabiago, Италия.

  1. GLAMHAIRSHOP

    Италия

    Предприятието GLAMHAIRSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Cantiano, Италия.

  2. STUDIO COMMERCIALE PICINOTTI & PUZZELLA

    Италия

    Предприятието STUDIO COMMERCIALE PICINOTTI & PUZZELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  1. G&SP SRL

    Италия

    Предприятието G&SP SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на industrial supplies, spare parts for industrial machines, Bearings, ball, и bearings. Седалището му е в/ъв Vigonovo, Италия.

  2. CENTRO FALLIMENTI

    Италия

    Предприятието CENTRO FALLIMENTI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Фотокопирни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Офисно оборудване - машини и техника, Търговски централи, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. GMEDIA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието GMEDIA GROUP SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мерчъндайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, promotional gadgets, Promotional items, Търговска служба, и POS items. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  4. INVESTPROJECTS

    Италия

    Предприятието INVESTPROJECTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Капиталовложения. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, project management, alternative investments, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

  5. SILEO CONSULTING SRL

    Италия

    Предприятието SILEO CONSULTING SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. SAROS SRL

    Италия

    Предприятието SAROS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на photovoltaic systems, photovoltaic panels, и heating. Седалището му е в/ъв Roveredo In Piano, Италия.

  7. TRANSALE

    Италия

    Предприятието TRANSALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на anglican clerical vestments, и ticket office services. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  8. ROMASEDELEGALE

    Италия

    Предприятието ROMASEDELEGALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. ROTOWASH ITALIA

    Италия

    Предприятието ROTOWASH ITALIA, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum cleaners for maintenance. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  2. NUOVA POSTA SRL - MAIL&COMPANY

    Италия

    Предприятието NUOVA POSTA SRL - MAIL&COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пощенски услуги и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, package dispatching, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Latina, Италия.

  3. AVERILL

    Италия

    Предприятието AVERILL, e Производител, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, Development and manufacture of cosmetics, Biocosmetic products, Търговски франчайзинг, и cosmetic vegetable oils. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. BEACH TENNIS SCHOOL

    Италия

    Предприятието BEACH TENNIS SCHOOL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спорт и свободно време. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. P2QUADRO SRL

    Италия

    Предприятието P2QUADRO SRL, e Производител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на 24-hour self-service. Седалището му е в/ъв Vimercate, Италия.

  6. E-BOLTS

    Италия

    Предприятието E-BOLTS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Търговска служба, fittings, Производство на болтове, Строителна кинкалерия, и Търговска служба. Седалището му е в/ъв Grassobbio, Италия.

  7. SF TRADING S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието SF TRADING S.R.L.S., e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, agency and commercial representation services, Promotion of business cooperation and partner search, и Export development. Седалището му е в/ъв Orvieto, Италия.

  8. INTERPROCOM SRL

    Италия

    Предприятието INTERPROCOM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  9. GMM CONSULTING & INTERNATIONAL TRADING SRL UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието GMM CONSULTING & INTERNATIONAL TRADING SRL UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на offices for the development of international trade. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  10. NEGOZIOFISCALE.IT

    Италия

    Предприятието NEGOZIOFISCALE.IT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Италия

Брой резултати

1111 Фирми