• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Италия

Италия
  1. GOLDEN MEAT SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието GOLDEN MEAT SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Месо и колбаси, beef, fresh beef, meats, Замразени и дълбоко замразени меса, fresh pork, meat processing, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Desenzano Del Garda, Италия.

  2. EASY CHINA

    Италия

    Предприятието EASY CHINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Milano,, Италия.

  3. LOTUS CONSULTING PARTNERS

    Италия

    Предприятието LOTUS CONSULTING PARTNERS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  4. AGENT 2.0 SRLS

    Италия

    Предприятието AGENT 2.0 SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на food product agents and representatives, и confectionery agents and representatives. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  5. NEXTKEY SRL

    Италия

    Предприятието NEXTKEY SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Laser cutting, metal structural work, Внос-износ - агенти, и Machining of steel pipes. Седалището му е в/ъв Acquafredda, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALIA STORE SRL

    Италия

    Предприятието ITALIA STORE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. PARTNER SAS

    Италия

    Предприятието PARTNER SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

  3. WBC ITALY

    Италия

    Предприятието WBC ITALY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  4. AGENT PRATO BOLOGNA

    Италия

    Предприятието AGENT PRATO BOLOGNA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. SIMEX ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието SIMEX ITALIA SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  2. GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE

    Италия

    Предприятието GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, furnishings, fashion accessories, и Trading advice. Седалището му е в/ъв Corbetta, Италия.

  1. OBIETTIVO EXPORT

    Италия

    Предприятието OBIETTIVO EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на export, Export planning, и foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  2. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

    Италия

    Предприятието ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - агенти, Международна търговия - консултации, Внос-износ - текстил и облекло, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

  3. NATURA LIVING SRLS

    Италия

    Предприятието NATURA LIVING SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Vandoies, Италия.

  4. AGENZIA COMMERCIALE MODA

    Италия

    Предприятието AGENZIA COMMERCIALE MODA, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, boys' fashion accessories, children's wear, Облекло - внос-износ, и children's clothing. Седалището му е в/ъв Concordia Sulla Secchia (Mo), Италия.

  5. EIPORT

    Италия

    Предприятието EIPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Eppan, Италия.

  6. ARESCONSULTING SRL

    Италия

    Предприятието ARESCONSULTING SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Customs officer and commissioner, international forwarding, и international transport. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  7. SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L.

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, advertising consulting and services, online sales, Облекло - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alba Adriatica, Италия.

  8. AINE SRL IMPORT - EXPORT

    Италия

    Предприятието AINE SRL IMPORT - EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance, и intermediation for import-export. Седалището му е в/ъв Chieti, Италия.

  1. MITA BC SRL

    Италия

    Предприятието MITA BC SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на frozen foods, и frozen fish export. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. MONDO TRADE SRLS

    Италия

    Предприятието MONDO TRADE SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на electric motors, bearings, и electrical material. Седалището му е в/ъв Opera, Италия.

  3. EXPORT RUSSIA

    Италия

    Предприятието EXPORT RUSSIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance. Седалището му е в/ъв Fi, Италия.

  4. GERMAN BUSINESS

    Италия

    Предприятието GERMAN BUSINESS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на commercial representation services, и sales agents. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  5. CARD GROUP SRLS

    Италия

    Предприятието CARD GROUP SRLS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Spinetoli, Италия.

  6. CONCEPT F.B.O.

    Италия

    Предприятието CONCEPT F.B.O., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - агенти, Текстил - внос-износ, clothes, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  7. P&L SVILUPPO FOOD S.R.L.

    Италия

    Предприятието P&L SVILUPPO FOOD S.R.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на spanish ham, и consultants to companies. Седалището му е в/ъв ROMA, Италия.

  8. IMRANE INTERNATIONAL

    Италия

    Предприятието IMRANE INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  9. AGENZIA DI RAPPRESENTANZE

    Италия

    Предприятието AGENZIA DI RAPPRESENTANZE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на consultants on colours, paints and enamels, и sales representatives. Седалището му е в/ъв Floridia, Италия.

  10. MARVAL TRADING

    Италия

    Предприятието MARVAL TRADING, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - агенти - Италия

Брой резултати

1195 Фирми