• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Казахстан

Казахстан
  1. TRIESDORF AGRO LLP

    Казахстан

    Предприятието TRIESDORF AGRO LLP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Маслодайни растения, Житни растения и зърнени храни, export, Маслодайни растения, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Astana, Казахстан.

  2. EXIM GROUP LLC

    Казахстан

    Предприятието EXIM GROUP LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на flax seeds, rape seeds, wheat, и dry fruits. Седалището му е в/ъв Almaty, Казахстан.

  3. KORVET LTD

    Казахстан

    Предприятието KORVET LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Petropavlovsk, Казахстан.

  4. COMPANY ISPROM

    Казахстан

    Предприятието COMPANY ISPROM, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, accelerators, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Astana, Казахстан.

  5. RICA HARVEST

    Казахстан

    Предприятието RICA HARVEST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на flax seeds, и rape seeds. Седалището му е в/ъв Almaty, Казахстан.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IP IBRAGIMOV

    Казахстан

    Предприятието IP IBRAGIMOV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almaty, Казахстан.

  2. ENTERPRISE

    Казахстан

    Предприятието ENTERPRISE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на common wheat. Седалището му е в/ъв Astana, Казахстан.

  3. HARMONY AGENCY

    Казахстан

    Предприятието HARMONY AGENCY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower seed, и soya. Седалището му е в/ъв Almaty, Казахстан.

  4. ITC SODRUZHESTVO LTD

    Казахстан

    Предприятието ITC SODRUZHESTVO LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kostanai, Казахстан.

  5. CASPIAN DEVELOP

    Казахстан

    Предприятието CASPIAN DEVELOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almaty, Казахстан.

  1. GEFEST

    Казахстан

    Предприятието GEFEST, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, и Внос-износ на въглища. Седалището му е в/ъв Karagandy, Казахстан.