• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Кипър

Кипър
  1. AK KOUNNARIS LTD

    Кипър

    Предприятието AK KOUNNARIS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Пяна за бръснене, rice, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Пяна за бръснене, и personal detergents. Седалището му е в/ъв Paphos, Кипър.

  2. L & M MICHAELIDES LIMITED

    Кипър

    Предприятието L & M MICHAELIDES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  3. GETO TRADING LIMITED

    Кипър

    Предприятието GETO TRADING LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Внос-износ - агенти, Напитки - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Limassol, Кипър.

  4. IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED

    Кипър

    Предприятието IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  5. KARKOTIS MANUFACTURING & TRADING PUBLIC LIMITED

    Кипър

    Предприятието KARKOTIS MANUFACTURING & TRADING PUBLIC LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMALTHIA TRADING LIMITED

    Кипър

    Предприятието AMALTHIA TRADING LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Хранeнe - внос-износ, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  2. KEO PLC

    Кипър

    Предприятието KEO PLC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limassol, Кипър.

  3. VASSOS ELIADES LIMITED

    Кипър

    Предприятието VASSOS ELIADES LIMITED, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  4. THAMIRA FOOD MANUFACTURERS LIMITED

    Кипър

    Предприятието THAMIRA FOOD MANUFACTURERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  5. S AKAPNITIS & COMPANY LIMITED

    Кипър

  1. CHRISTODOULIDES BROTHERS LIMITED

    Кипър

  2. P PITSILLIDES TRADING CO LIMITED

    Кипър

  1. TSIGARIDES LIMITED

    Кипър

  2. ROLOGIS LIMITED

    Кипър

  3. IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED

    Кипър

  4. TRYFON DISTRIBUTORS 1988 LTD

    Кипър

  5. SAVERO TRADING LIMITED

    Кипър

  6. UNISERVICES LTD

    Кипър

  7. SOPAZ LTD

    Кипър

  8. PIERPACK ( PLASTICS ) LIMITED

    Кипър

    Предприятието PIERPACK ( PLASTICS ) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за земеделската и хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Пластмаси - медицински изделия, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.