• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Китай

Китай
  1. JINING GREEN FARM IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

    Китай

    Предприятието JINING GREEN FARM IMPORT AND EXPORT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jining, Китай.

  2. JINING GOLDEN LONGYUAN INTERNATION TRADING CO.,LTD

    Китай

    Предприятието JINING GOLDEN LONGYUAN INTERNATION TRADING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jining, Китай.

  3. LINYI LUMENG FOOD CO.,LTD

    Китай

    Предприятието LINYI LUMENG FOOD CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices. Седалището му е в/ъв Linyi, Китай.

  4. SHANDONG LIANCHENG GARLIC INDUSTRY CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHANDONG LIANCHENG GARLIC INDUSTRY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв heze, Китай.

  5. LAIWU WANXIN ECONOMIC AND TRADE CO., LTD

    Китай

    Предприятието LAIWU WANXIN ECONOMIC AND TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apple trading. Седалището му е в/ъв Laiwu, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. XUZHOU KEJUN FOOD CO., LTD

    Китай

    Предприятието XUZHOU KEJUN FOOD CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic. Седалището му е в/ъв Xuzhou, Китай.

  2. AGRINOON (FUJIAN) ECOLOGICAL AGRICULTURE COMPANY LIMITED

    Китай

    Предприятието AGRINOON (FUJIAN) ECOLOGICAL AGRICULTURE COMPANY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mushrooms, и Fresh mushrooms. Седалището му е в/ъв xiamen, Китай.

  3. CHINA DATANG INDUSTRY INT'L CO.,LTD

    Китай

    Предприятието CHINA DATANG INDUSTRY INT'L CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Weifang, Китай.

  4. TOMCO PRODUCE GROUP CO.,LIMITED

    Китай

    Предприятието TOMCO PRODUCE GROUP CO.,LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen vegetables, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв jiaxing, Китай.

  5. JINXIANG FENGSHUO FRUIT & VEGETABLE CO.,LTD

    Китай

    Предприятието JINXIANG FENGSHUO FRUIT & VEGETABLE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic. Седалището му е в/ъв Jishu Town, Китай.

  1. SHANDONG MANHING FOODS CORPORATION

    Китай

    Предприятието SHANDONG MANHING FOODS CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Laiwu, Китай.

  2. EAST SINO INTERNATIONAL INDUSTRIAL LIMITED.

    Китай

    Предприятието EAST SINO INTERNATIONAL INDUSTRIAL LIMITED., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  1. JIANGSU QINGDI AGRICULTURE DEVELOPMENT CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието JIANGSU QINGDI AGRICULTURE DEVELOPMENT CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Xinyi, Китай.

  2. JINXIANG SHENGLONG TRADE CO., LTD

    Китай

    Предприятието JINXIANG SHENGLONG TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  3. QINGDAO ETERNAL INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

    Китай

    Предприятието QINGDAO ETERNAL INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  4. TOPBASE INDUTRIAL CO., LTD

    Китай

    Предприятието TOPBASE INDUTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Лиофилизирани плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв 266000, Китай.

  5. HWA-SUN GROUP LIMITED

    Китай

    Предприятието HWA-SUN GROUP LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen vegetables. Седалището му е в/ъв Tangshan, Китай.

  6. HENGFENG FRESH PRODUCE CO., LTD

    Китай

    Предприятието HENGFENG FRESH PRODUCE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Heze, Китай.

  7. ANHUI HUAXIANG FOODSTUFFS CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието ANHUI HUAXIANG FOODSTUFFS CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lu'an, Китай.

  8. JINXIANG HOMAGE IMP&EXP CO.,LTD

    Китай

    Предприятието JINXIANG HOMAGE IMP&EXP CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic. Седалището му е в/ъв Jinxiang, Китай.

  1. SHAANXI UNDERSUN BIOMEDTECH CO., LTD

    Китай

    Предприятието SHAANXI UNDERSUN BIOMEDTECH CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Xi' An, Китай.

  2. SHENZHENLIANBANGZHONGKEDIANZIKEJIYOUXIANGONGSI

    Китай

    Предприятието SHENZHENLIANBANGZHONGKEDIANZIKEJIYOUXIANGONGSI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв shenzhen, Китай.

  3. EAST & WEST BUY AGENCY

    Китай

    Предприятието EAST & WEST BUY AGENCY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Qd, Китай.

  4. JUXIAN MODERN ORGANIC GINGER CO., LTD

    Китай

    Предприятието JUXIAN MODERN ORGANIC GINGER CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated vegetables, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Rizhao, Китай.

  5. HDN FOOD LTD

    Китай

    Предприятието HDN FOOD LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на shiitake mushrooms, и Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Xuchang, Китай.

  6. SHIJIAZHUANG SONGNUO TRADING CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHIJIAZHUANG SONGNUO TRADING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang, Китай.

  7. YANTAI SHENGFENG FOODSTUFFS CO.,LTD

    Китай

    Предприятието YANTAI SHENGFENG FOODSTUFFS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Laiyang, Китай.

  8. YUNNAN ZHENHUANGJI IMPORT&EXPORT TRADING CO., LTD.

    Китай

    Предприятието YUNNAN ZHENHUANGJI IMPORT&EXPORT TRADING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kunming, Китай.

  9. QINGDAO SINOSEA EXPORT & IMPORT CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието QINGDAO SINOSEA EXPORT & IMPORT CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  10. QINGDAO JOYEE IMPORT&EXPORT CO.,LTD

    Китай

    Предприятието QINGDAO JOYEE IMPORT&EXPORT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно