• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Китай

Китай
  1. SHENZHEN AOKE MAGNET INDUSTRY CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHENZHEN AOKE MAGNET INDUSTRY CO.,LTD, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Shenzhen/guangdong, Китай.

  2. DEQING ERDEMEI SCARF FACTORY

    Китай

    Предприятието DEQING ERDEMEI SCARF FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Zhangluwan Village,luoshe Town,, Китай.

  3. SHANGHAI JS SOURCING

    Китай

    Предприятието SHANGHAI JS SOURCING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на interpreting. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

  4. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

    Китай

    Предприятието ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Международна търговия - консултации, import/export service, textile accessories, Внос-износ на енергия и суровини, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Guangdong, Китай.

  5. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

    Китай

    Предприятието ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Zhangjiagang City, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SAMPO PRECISION MACHINERY

    Китай

    Предприятието SAMPO PRECISION MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв 82828952, Китай.

  2. DONGYING YINGCHUN STORING MECHANISM CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието DONGYING YINGCHUN STORING MECHANISM CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на steel tanks. Седалището му е в/ъв Dongying, Китай.

  3. SHENZHEN MASUNG TECHNOLOGY CO., LTD

    Китай

    Предприятието SHENZHEN MASUNG TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на thermal printers. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

  4. ZHENGZHOU LETIAN INFLATABLE TOYS CO.,LTD

    Китай

    Предприятието ZHENGZHOU LETIAN INFLATABLE TOYS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

  5. AN HUI WEIMAR HEAVY-DUTY CONSTRUCTION LTD

    Китай

    Предприятието AN HUI WEIMAR HEAVY-DUTY CONSTRUCTION LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Hefei, Китай.

  1. HUALU ELECTRONICS CO., LTD

    Китай

    Предприятието HUALU ELECTRONICS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на LAN cables. Седалището му е в/ъв Changzhou, Китай.

  2. CHANGSHU KAILIOU COMMERCIAL EQUIPMENT CO.,LTD

    Китай

    Предприятието CHANGSHU KAILIOU COMMERCIAL EQUIPMENT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Супермаркети. Седалището му е в/ъв Changshu, Китай.

  1. SHANGHAI KOHOPE MEDICAL DEVICES CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHANGHAI KOHOPE MEDICAL DEVICES CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Shangahi, Китай.

  2. GUANGZHOU SANQ DIESEL GENSETS CO.,LTD

    Китай

    Предприятието GUANGZHOU SANQ DIESEL GENSETS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Guangzhou City,, Китай.

  3. KANGLIBANG SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD.

    Китай

    Предприятието KANGLIBANG SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

  4. TILANCO

    Китай

    Предприятието TILANCO, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Wenzhou, Китай.

  5. TOPNOTCH MACHINE CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието TOPNOTCH MACHINE CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Wenzhou, Китай.

  6. YIWU CHUJIE PLASTIC CO., LTD

    Китай

    Предприятието YIWU CHUJIE PLASTIC CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв zhejiang, Китай.

  7. SHANGHAI CHANGYI MECHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

    Китай

    Предприятието SHANGHAI CHANGYI MECHINERY MANUFACTURE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

  8. SHANGHAI DENAIR COMPRESSOR CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHANGHAI DENAIR COMPRESSOR CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на air compressors. Седалището му е в/ъв Songjiang District,shanghai, Китай.

  1. GUILIN GLMINCO INTELLIGNET COTNROL S&T CO. LTD

    Китай

    Предприятието GUILIN GLMINCO INTELLIGNET COTNROL S&T CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Guilin, Китай.

  2. CLENERGY (XIAMEN) TECHNOLOGY CO., LTD

    Китай

    Предприятието CLENERGY (XIAMEN) TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Xiamen, Китай.

  3. HK BAILING INTERNATIONAL CO.,LTD

    Китай

    Предприятието HK BAILING INTERNATIONAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв shenzhen, Китай.

  4. SONTH (HK) I NDUSTRIAL CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SONTH (HK) I NDUSTRIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв shenzhen, Китай.

  5. CO-WORKING DEVELOPING CO., LTD

    Китай

    Предприятието CO-WORKING DEVELOPING CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Tianjin, Китай.

  6. HANGZHOU LOHAND BIOLOGICAL CO.,LTD

    Китай

    Предприятието HANGZHOU LOHAND BIOLOGICAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на ph meters. Седалището му е в/ъв Hangzhou,Zhejiang, Китай.

  7. CONGLIN ALUMINUM CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието CONGLIN ALUMINUM CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Longkou, Китай.

  8. NINGBO DAZHI ELECTRICAL APPLIANCE

    Китай

    Предприятието NINGBO DAZHI ELECTRICAL APPLIANCE, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Cixi, Китай.

  9. TAIZHOU LUQIAO STARS PLASTIC FACTORY

    Китай

    Предприятието TAIZHOU LUQIAO STARS PLASTIC FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Zhejiang, Китай.

  10. NINGBO BODAWUTONG BATTERY CO.,LTD

    Китай

    Предприятието NINGBO BODAWUTONG BATTERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно