• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Китай

Китай
  1. NORTHEAST ALLIANCE (CHINA) GROUP

    Китай

    Предприятието NORTHEAST ALLIANCE (CHINA) GROUP, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dalian, Китай.

  2. JINXIANG DACHANG INTERNATIONAL TRADING CO,LTD

    Китай

    Предприятието JINXIANG DACHANG INTERNATIONAL TRADING CO,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jinxiang, Китай.

  3. SAN XIN TRADE CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SAN XIN TRADE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bayannaoer, Китай.

  4. RIZHAO YATAI FOODSTUFFS CO LTD

    Китай

    Предприятието RIZHAO YATAI FOODSTUFFS CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts, и pumpkin seeds. Седалището му е в/ъв Rizhao, Китай.

  5. SUNRISE INTERNATIONAL TRADING LIMITED

    Китай

    Предприятието SUNRISE INTERNATIONAL TRADING LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на snack. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. YUANFU INDUSTRY CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието YUANFU INDUSTRY CO.,LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Внос-износ - химия и фармация, и chemical and pharmaceutical. Седалището му е в/ъв Hefei, Китай.

  2. XINGHUA CITY JINXIN FOOD CO.,LTD

    Китай

    Предприятието XINGHUA CITY JINXIN FOOD CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated vegetables, и food additives. Седалището му е в/ъв Xinghua City Jiangsu Provience, Китай.

  3. SHANDONG GOLDEN PEANUT PRODUCTS CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHANDONG GOLDEN PEANUT PRODUCTS CO.,LTD, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peanuts. Седалището му е в/ъв Shaodong, Китай.

  4. TIANJIN ZHENGTONG INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

    Китай

    Предприятието TIANJIN ZHENGTONG INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на legume cereals. Седалището му е в/ъв tIANJIN CITY, Китай.

  5. PANJIN GUANGHE CRAB INDUSTRY CO., LTD.

    Китай

    Предприятието PANJIN GUANGHE CRAB INDUSTRY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dawa, Panjin, Liaoning Province, Китай.

  1. QINGDAO SINONUT INTERNATIONAL LTD.

    Китай

    Предприятието QINGDAO SINONUT INTERNATIONAL LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв qingdao, Китай.

  2. RONGSHAN FOODS

    Китай

    Предприятието RONGSHAN FOODS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв shandong, Китай.

  1. HANGZHOU YINQUAN TEAINDUSTRY CO.,LTD

    Китай

    Предприятието HANGZHOU YINQUAN TEAINDUSTRY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на green tea. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

  2. LINYI YULONG GROUP CO.

    Китай

    Предприятието LINYI YULONG GROUP CO., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linyi, Китай.

  3. HEBEI FREEDA TRADING CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието HEBEI FREEDA TRADING CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang, Китай.

  4. CHINA DASHAN FOODSTUFF CO., LTD

    Китай

    Предприятието CHINA DASHAN FOODSTUFF CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

  5. YANTAI MAYBE BABY INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието YANTAI MAYBE BABY INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на baby foods. Седалището му е в/ъв YANTAI, Китай.

  6. NINGXIA WINSELL TRADING CO., LTD.

    Китай

    Предприятието NINGXIA WINSELL TRADING CO., LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Yinchuan, Китай.

  7. GUANGXI P&P TRADING CO., LTD

    Китай

    Предприятието GUANGXI P&P TRADING CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices, и medical herbs. Седалището му е в/ъв NANNING, Китай.

  8. KUNMING JIANXUN INDUSTRY & TRADE CO.,LTD

    Китай

    Предприятието KUNMING JIANXUN INDUSTRY & TRADE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на porcino mushroom (edible boletus), и dried mushrooms. Седалището му е в/ъв Kunming, Китай.

  1. YONGCHUANG CO.,LTD

    Китай

    Предприятието YONGCHUANG CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Putian, Китай.

  2. JUNAN JINGUO CEREALS AND OILS FOODSTUFF CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието JUNAN JINGUO CEREALS AND OILS FOODSTUFF CO.,LTD., и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linyi, Китай.

  3. HEBEI MEIKEDUO FOODS

    Китай

    Предприятието HEBEI MEIKEDUO FOODS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tangshan, Китай.

  4. HAIAN COUNTY QINGXIN FOODS CO.,LTD

    Китай

    Предприятието HAIAN COUNTY QINGXIN FOODS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nantong, Китай.

  5. UNI CREATIVE INT'L

    Китай

    Предприятието UNI CREATIVE INT'L, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Weifang, Китай.

  6. HENAN LEEHO TRADING CO., LTD.

    Китай

    Предприятието HENAN LEEHO TRADING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв zhengzhou, Китай.

  7. BESTFOOD CHINA LTD

    Китай

    Предприятието BESTFOOD CHINA LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chengdu, Китай.

  8. XIAMEN CHAOQUN FOOD CO.,LTD

    Китай

    Предприятието XIAMEN CHAOQUN FOOD CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв XIAMEN, Китай.

  9. WU HAN FOODSTUFFS COMPANY

    Китай

    Предприятието WU HAN FOODSTUFFS COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen mushroom, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Wu Han, Китай.

  10. ZHEJIANG ISSEI FOOD CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието ZHEJIANG ISSEI FOOD CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables, и canned fruits. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно