• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Коли под наем
  1. REVEL MAROC

    Мароко

    Предприятието REVEL MAROC, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Извънредни превози, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, Извънредни превози, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  2. CARVAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARVAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

  3. VIAGGI LUCIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIAGGI LUCIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Marigliano, Италия.

  4. AUTONOLEGGI POLATO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTONOLEGGI POLATO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Mantova, Италия.

  5. GUIDO BUS S.N.C. DI MURIALDO GUIDO ANDREA & C.

    Италия

    Предприятието GUIDO BUS S.N.C. DI MURIALDO GUIDO ANDREA & C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Niella Belbo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANGERA TRASPORTI S.N.C. DI PRE' MASSIMILIANO E DONA' MARCO

    Италия

    Предприятието ANGERA TRASPORTI S.N.C. DI PRE' MASSIMILIANO E DONA' MARCO, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Angera, Италия.

  2. COSEPURI

    Италия

    Предприятието COSEPURI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. COOPERATIVA SOCIALE SERVIZI ASSOCIATI C.S.S.A. S.C.A.R.L. - ONLUS

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA SOCIALE SERVIZI ASSOCIATI C.S.S.A. S.C.A.R.L. - ONLUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Spinea, Италия.

  4. DORDONI LUCIANO

    Италия

    Предприятието DORDONI LUCIANO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Calcinato, Италия.

  5. AUTONOLEGGIO S.N.C. DI FERDANI MARCO E C.

    Италия

    Предприятието AUTONOLEGGIO S.N.C. DI FERDANI MARCO E C., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  1. VELA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VELA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  2. ELBA DI BARUZZI MAURIZIO & C.SNC

    Италия

    Предприятието ELBA DI BARUZZI MAURIZIO & C.SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  1. FIBORENT

    Италия

    Предприятието FIBORENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. CONEROBUS S.P.A.

    Италия

    Предприятието CONEROBUS S.P.A., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  3. TOMASELLA RAFFAELLA

    Италия

    Предприятието TOMASELLA RAFFAELLA, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Vazzola, Италия.

  4. AUTONOLEGGI ELITE S.A.S. DI PULESE C. & C.

    Италия

    Предприятието AUTONOLEGGI ELITE S.A.S. DI PULESE C. & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  5. SACA SERVIZIO AUTONOLEGGIO CON AUTISTA SOC.COOP. A R.L.

    Италия

    Предприятието SACA SERVIZIO AUTONOLEGGIO CON AUTISTA SOC.COOP. A R.L., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  6. VIRZI SILVANA

    Италия

    Предприятието VIRZI SILVANA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  7. ITALTIR SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALTIR SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA S.R.L., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. AUTOSERVIZI OSCAR SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието AUTOSERVIZI OSCAR SOCIETA' COOPERATIVA, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  1. MANCINI PIERLUIGI

    Италия

    Предприятието MANCINI PIERLUIGI, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI MARIOTTINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MARIOTTINI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Monteriggioni, Италия.

  3. MASCHIO AUTOSERVIZI DI MASCHIO ANTONIO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието MASCHIO AUTOSERVIZI DI MASCHIO ANTONIO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Mozzanica, Италия.

  4. PUNTO SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието PUNTO SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв San Severo, Италия.

  5. S.D.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.D.S. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  6. VINCI AUTOSERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VINCI AUTOSERVIZI S.R.L., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Taormina, Италия.

  7. PRIMA CLASSE SERVICE SOC. COOP. ARL

    Италия

    Предприятието PRIMA CLASSE SERVICE SOC. COOP. ARL, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  8. DBL AUTO DI DI BARI MICHELE

    Италия

    Предприятието DBL AUTO DI DI BARI MICHELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Автомобили, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia, Италия.

  9. LIVERANI GO...HAPPY TRASPORTI S.N.C. DI LIVERANI LUIGI E C.

    Италия

    Предприятието LIVERANI GO...HAPPY TRASPORTI S.N.C. DI LIVERANI LUIGI E C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Brisighella, Италия.

  10. GIELLE CARS S.N.C. DI ROBERTO RETTANI E C.

    Италия

    Предприятието GIELLE CARS S.N.C. DI ROBERTO RETTANI E C., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Брой резултати

54 Фирми

Категория