• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

БелгияКонгресни и семинарни зали
  1. DE MONTIL

    Белгия

    Предприятието DE MONTIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Конгресни и семинарни зали, seminar room rental, event organisation, и function room rental. Седалището му е в/ъв Essene, Белгия.

  2. CHATEAU FORT DE FELUY

    Белгия

    Предприятието CHATEAU FORT DE FELUY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, wedding organisation, Зали за празници и приеми, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Feluy, Белгия.

  3. KORTRIJK XPO

    Белгия

    Предприятието KORTRIJK XPO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, Конгресни и семинарни зали, Зали за празници и приеми, Конгресни и семинарни зали, multipurpose halls, и meeting room rental. Седалището му е в/ъв Kortrijk, Белгия.

  4. KASTEEL TER HAM

    Белгия

    Предприятието KASTEEL TER HAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, reception hall with garden, Congresses and seminars, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Steenokkerzeel, Белгия.

  5. BUSINESS FACULTY

    Белгия

    Предприятието BUSINESS FACULTY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, renting of meeting-rooms, room hire for videoconferences, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SALONS DE ROMREE

    Белгия

    Предприятието SALONS DE ROMREE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Шатри, палатки и шапита, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Шатри, палатки и шапита, rooms for ceremonies, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Grimbergen, Белгия.

  2. FERME DE L'ESCAILLE

    Белгия

    Предприятието FERME DE L'ESCAILLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Temploux, Белгия.

  3. ABBAYE DE STAVELOT

    Белгия

    Предприятието ABBAYE DE STAVELOT, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Музей, Конгресни и семинарни зали, и Музей. Седалището му е в/ъв Stavelot, Белгия.

  4. CLARIDGE LINE INVEST

    Белгия

    Предприятието CLARIDGE LINE INVEST, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Конгресни и семинарни зали, и seminar room rental. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  5. NAMUR CONGRES

    Белгия

    Предприятието NAMUR CONGRES, e Производител, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

  1. ARDENNES ACCUEIL

    Белгия

    Предприятието ARDENNES ACCUEIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Конгресни и семинарни зали, и seminar room rental. Седалището му е в/ъв Ferrieres, Белгия.

  2. DOMAINE SOL CRESS

    Белгия

    Предприятието DOMAINE SOL CRESS, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Spa, Белгия.

  1. DOMAINE DU CHÂTEAU DE MODAVE EVENT CATERING

    Белгия

    Предприятието DOMAINE DU CHÂTEAU DE MODAVE EVENT CATERING, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Modave, Белгия.

  2. DE BOTTELARIJ

    Белгия