• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Кот Д'Ивоар

Кот д'Ивоар
  1. GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE, e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. COOP. CA - COVIMA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието COOP. CA - COVIMA, e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, social works, cashew nuts, Какао и шоколад, и maize seeds. Седалището му е в/ъв Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué, Кот д'Ивоар.

  3. ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. DIAMOND TRADING COTE D'IVOIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието DIAMOND TRADING COTE D'IVOIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. SEPAC

    Кот д'Ивоар

    Предприятието SEPAC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, food product agents and representatives, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COMPAGNIE INTERNATIONALE DE COMMERCE ET SERVICES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието COMPAGNIE INTERNATIONALE DE COMMERCE ET SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged cashews. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. GROUPR AGRO AFRIQUE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GROUPR AGRO AFRIQUE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Земеделие - внос-износ, animal food, agricultural accessories, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. GENIE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GENIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. AFRIQUE AGRICOLE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието AFRIQUE AGRICOLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Youpogon, Кот д'Ивоар.

  1. MAX & FAMILY

    Кот д'Ивоар

    Предприятието MAX & FAMILY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, sesame seed meal, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. IVOIR'NAVIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIR'NAVIRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan /treichville, Кот д'Ивоар.

  1. COMPTOIR COMMERCIAL AFRICAIN - CCA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието COMPTOIR COMMERCIAL AFRICAIN - CCA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. SCIENI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието SCIENI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. RESODIS

    Кот д'Ивоар

    Предприятието RESODIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. ENTREPRISE WAWA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ENTREPRISE WAWA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds, Cocoa beans, и Beeswax. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. AGROINVEST-CI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието AGROINVEST-CI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, distributors of fresh vegetables, wholesale of vegetables, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  6. INTER COMPORATION

    Кот д'Ивоар

    Предприятието INTER COMPORATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  7. EIRIEX

    Кот д'Ивоар

    Предприятието EIRIEX, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  8. TRANSKAM TRANSIT SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието TRANSKAM TRANSIT SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  1. MANGRO HOLDING CI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието MANGRO HOLDING CI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Vanilla absolute. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. CABINET DE GESTION D'ENTREPRISE AGRICOLE (CAGE SARL)

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CABINET DE GESTION D'ENTREPRISE AGRICOLE (CAGE SARL), e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic farming. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. CAOUTCHOUC NATUREL DE LA COMOE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CAOUTCHOUC NATUREL DE LA COMOE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. IVOIRE CONTAINERS SERVICES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIRE CONTAINERS SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. CLUB AFRIKA FINANCES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CLUB AFRIKA FINANCES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  6. ICES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ICES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  7. CABINET DE COURTAGE EN AGRICULTURE DE CÔTE D'IVOIRE SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CABINET DE COURTAGE EN AGRICULTURE DE CÔTE D'IVOIRE SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  8. PENIEL INTERNATIONAL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието PENIEL INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  9. IVOIRE NEGOCE INTER SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIRE NEGOCE INTER SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  10. JL & COMPANIES SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието JL & COMPANIES SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно