• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Кот Д'Ивоар

Кот д'Ивоар
  1. YES INTERNATIONAL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието YES INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на goods trading services. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. GMAIT TECHNOLOGIES SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GMAIT TECHNOLOGIES SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grand Bassam, Кот д'Ивоар.

  3. GISIC SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GISIC SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. SYMAC SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието SYMAC SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and retail trade associations, и commercial activities. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. CGDA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CGDA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Скорбяла и хранителни нишестета, Хранeнe - внос-износ, Скорбяла и хранителни нишестета, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GLOBAL MOVE IMPORT EXPORT

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GLOBAL MOVE IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. IVOIRE MANIOC

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIRE MANIOC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. A.K.O.W. SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието A.K.O.W. SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural products. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. IVOIRE EXPRESS NÉGOCE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIRE EXPRESS NÉGOCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв ABIDJAN, Кот д'Ивоар.

  5. KODARIST-CI SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието KODARIST-CI SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of frozen foods. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  1. ABK COMMODITIES INTERMEDIATION

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ABK COMMODITIES INTERMEDIATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв ABIDJAN, Кот д'Ивоар.

  2. SPARTSERVICE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието SPARTSERVICE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Divo, Кот д'Ивоар.

  1. SOCIETE MULTI-SERVICES SA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието SOCIETE MULTI-SERVICES SA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. EITIMA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието EITIMA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bassam, Кот д'Ивоар.

  3. PROFUSION IMPORT EXPORT

    Кот д'Ивоар

    Предприятието PROFUSION IMPORT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Земеделие - внос-износ, animal food, agricultural accessories, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. MAX & FAMILY

    Кот д'Ивоар

    Предприятието MAX & FAMILY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, sesame seed meal, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.