• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Литва

Литва
  1. LINO TAKAS, UAB

    Литва

    Предприятието LINO TAKAS, UAB, e Производител, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, Спално бельо, Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Plunge, Литва.

  2. UAB TAURINA

    Литва

    Предприятието UAB TAURINA, e Производител, и работи в сферата на Дамски официални тоалети. Освен това развива дейност и в сферата на Вечерни тоалети и горни дрехи - мъже, Дамско бельо, Внос-износ - текстил и облекло, Вечерни тоалети и горни дрехи - мъже, Дамско бельо, Внос-износ - текстил и облекло, и knitted dresses. Седалището му е в/ъв Šiauliai, Литва.

  3. ARTKNITA, UAB

    Литва

    Предприятието ARTKNITA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски официални тоалети, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Дамски официални тоалети, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Panevezys, Литва.

  4. ESTANA, UAB

    Литва

    Предприятието ESTANA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  5. TEKSTILES PRODUKCIJA, UAB

    Литва

    Предприятието TEKSTILES PRODUKCIJA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на natural fibre fabrics. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MB LIETUVIŠKI GAMINIAI

    Литва

    Предприятието MB LIETUVIŠKI GAMINIAI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на glass cabinets. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  2. MADATA

    Литва

    Предприятието MADATA, e Производител, и работи в сферата на Дълги и къси чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, Дамско бельо, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Дамско бельо. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  3. AUDIMAS AB AKCINE BENDROVE

    Литва

    Предприятието AUDIMAS AB AKCINE BENDROVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

  4. ASO TRADING

    Литва

    Предприятието ASO TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand clothing, и Used clothing. Седалището му е в/ъв Klaipeda, Литва.

  5. SEWINGWORKS

    Литва

    Предприятието SEWINGWORKS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothing merchandise management. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  1. OMNITEKSAS UAB

    Литва

    Предприятието OMNITEKSAS UAB, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

  2. JSC LITPROFIT

    Литва

    Предприятието JSC LITPROFIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Klaipeda, Литва.

  1. BOS

    Литва

    Предприятието BOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

  2. SATRIJA AB AKCINE BENDROVE

    Литва

  3. PHB

    Литва

  4. FABIOLA

    Литва