• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Литва

Литва
  1. WISE TRADING GROUP

    Литва

    Предприятието WISE TRADING GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, energy drinks, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  2. MB WORLD FOODS

    Литва

    Предприятието MB WORLD FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale beverages, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  3. UAB ZOLIS

    Литва

    Предприятието UAB ZOLIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на honey, и pollen. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  4. KERKASIAI, ZUB

    Литва

    Предприятието KERKASIAI, ZUB, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на брашно, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Производство на брашно, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв ZALPIAI, PAKRAZANCIO SEN., KELMES R., Литва.

  5. ANIRA, UAB

    Литва

    Предприятието ANIRA, UAB, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VP MARKET UAB

    Литва

    Предприятието VP MARKET UAB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  2. AGRPROJEKTAI

    Литва

    Предприятието AGRPROJEKTAI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на motorised agricultural equipment. Седалището му е в/ъв Moletai, Литва.

  3. UAB EMMANUELIO MAITINIMO KONSULTACIJOS

    Литва

    Предприятието UAB EMMANUELIO MAITINIMO KONSULTACIJOS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на typical honeys. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  4. OSAMA

    Литва

    Предприятието OSAMA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

  5. OTIRAS LTD

    Литва

  1. MINORDIJA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

    Литва