• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Люксембург

Люксембург
  1. S.B.M., SALES BUSINESS MATERIALS

    Люксембург

    Предприятието S.B.M., SALES BUSINESS MATERIALS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на GPS системи, Hardware, laser printers, GPS системи, и printer cartridges. Седалището му е в/ъв Windhof (Koerich), Люксембург.

  2. COMPUTACENTER LUXEMBOURG

    Люксембург

    Предприятието COMPUTACENTER LUXEMBOURG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърно инженерство, information system consultation, Компютърно инженерство, Computer network maintenance, и computer assistance maintenance. Седалището му е в/ъв Capellen, Люксембург.

  3. COMPUTER HOME

    Люксембург

    Предприятието COMPUTER HOME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, speakers, MP3 player, Лаптопи, и laptop computer repairs. Седалището му е в/ъв Bertrange, Люксембург.

  4. NETBAY

    Люксембург

    Предприятието NETBAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Кабелни системи и мрежи, Информатика - периферни компютърни устройства, Кабелни системи и мрежи, Computer network security, и IT network protection. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

  5. E-TECHNOLOGIES

    Люксембург

    Предприятието E-TECHNOLOGIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. N.G.PARTNERS

    Люксембург

    Предприятието N.G.PARTNERS, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Печатане, Издаване - фасониране, Офисно оборудване - машини и техника, Печатане, document filing, и Издаване - фасониране. Седалището му е в/ъв Bertrange, Люксембург.

  2. OBIWAN COMPUTER SHOP

    Люксембург

    Предприятието OBIWAN COMPUTER SHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на personal computers, portable computers, и pc peripherals. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

  3. SABCO

    Люксембург

    Предприятието SABCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Програмиране и разработка на софтуер, Информатика - софтуер, Програмиране и разработка на софтуер, и software for pharmacies. Седалището му е в/ъв Windhof (Koerich), Люксембург.

  4. MILLICOM

    Люксембург

  5. LUX-WORLD PC

    Люксембург

    Предприятието LUX-WORLD PC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Hardware. Седалището му е в/ъв Bertrange, Люксембург.

  1. LINEHEART

    Люксембург

    Предприятието LINEHEART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - периферни компютърни устройства, After-sales service, Hardware, и Smartphone. Седалището му е в/ъв Leudelange, Люксембург.