• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Мадагаскар

Мадагаскар
  1. MASPICIES

    Мадагаскар

    Предприятието MASPICIES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pepper, cinnamon, coffee, и vanilla. Седалището му е в/ъв Sambava, Мадагаскар.

  2. MADAMARKET EXPORT

    Мадагаскар

    Предприятието MADAMARKET EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

  3. SUPER AFRICA PRODUCTS

    Мадагаскар

    Предприятието SUPER AFRICA PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cocoa beans. Седалището му е в/ъв Tamatave, Мадагаскар.

  4. MA SPICES

    Мадагаскар

    Предприятието MA SPICES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antanarivo, Мадагаскар.

  5. AGRY BUSINESS COMPANY

    Мадагаскар

    Предприятието AGRY BUSINESS COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPICY COAST MADAGASCAR

    Мадагаскар

    Предприятието SPICY COAST MADAGASCAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

  2. FURNISHER LOCAL PRODUCT

    Мадагаскар

    Предприятието FURNISHER LOCAL PRODUCT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, food industry, Земеделие - внос-износ, vanilla, и pepper. Седалището му е в/ъв Madagascar, Мадагаскар.

  3. THE ONE IMPORT AND EXPORT MADAGASIKARA

    Мадагаскар

    Предприятието THE ONE IMPORT AND EXPORT MADAGASIKARA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

  4. STOI

    Мадагаскар

    Предприятието STOI, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

  5. TANATECH

    Мадагаскар

    Предприятието TANATECH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.

  1. ASSOCIATION DES PAYSANS DU CAP MASOALA

    Мадагаскар

    Предприятието ASSOCIATION DES PAYSANS DU CAP MASOALA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vanilla, и cinnamon. Седалището му е в/ъв Maroantsetra, Мадагаскар.

  2. SAGRANCE SARL

    Мадагаскар

    Предприятието SAGRANCE SARL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ambinaniroa, Мадагаскар.

  1. MILLOT SA

    Мадагаскар

    Предприятието MILLOT SA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antananarivo, Мадагаскар.