• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Молдавия

Молдавия
  1. AZART OUTLET

    Молдавия

    Предприятието AZART OUTLET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, import of second-hand clothing, Second-hand shoes, Used clothing, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Durlesti, Молдавия.

  2. FANDEEV-FAN-TRADE

    Молдавия

    Предприятието FANDEEV-FAN-TRADE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ciadyr Lunga, Молдавия.

  3. SADRO-URSU SRL (POPCORN)

    Молдавия

    Предприятието SADRO-URSU SRL (POPCORN), e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  4. DV BROC PRIM

    Молдавия

    Предприятието DV BROC PRIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, Митнически посредници, Консултантски услуги за фирми, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, Митнически посредници, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.