• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ШвейцарияЛеманска областДоставчик на услугиМузикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео
  1. COULEUR PROD SA

    Швейцария

    Предприятието COULEUR PROD SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  2. PAOLO MICHELI

    Швейцария

    Предприятието PAOLO MICHELI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

  3. VPS VIDÉO PRODUCTIONS SERVICES

    Швейцария

    Предприятието VPS VIDÉO PRODUCTIONS SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  4. MOVIE'S STAR

    Швейцария

    Предприятието MOVIE'S STAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Общи издания. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  5. FUN VIDEO C. BAUD

    Швейцария

    Предприятието FUN VIDEO C. BAUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Радио- и телепредаване - техника и системи, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Общи издания. Седалището му е в/ъв Aigle, Швейцария.

Филтри

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

Брой резултати

5 Фирми