• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Внос износ

  1. ROLATUBE TECHNOLOGY LTD

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    Rolatube owns the patent on the unique bi-stable reeled composite (BRC), the material from which all our masts and tripods are made. The BRC enables Rolatube to manufacture the lightest weight masts in the world, bringing unrivaled benefits to the user. They also beat comparable products in term of volume, making significant savings in transport costs. Deployment is quick and simple, enabling all users to deploy equipment at height quickly & easily. Having supplied these masts and products to the global military sector for 20 years, Rolatube is now bringing the same product range to the Industrial sector, including construction, mining, railway, broadcasting, festivals etc. "Tried and tested by the best of us, now available to the rest of us." Can be used for attaching lighting, antenna, sensors, cameras, speakers, surveillance equipment, measuring devices etc. for perimeter security, illumination, communications, Wi-Fi hotspots, surveillance and any other temporary requirement where weight, space and time are at a premium. If you have an inaccessible area within which you need to create some infrastructure, Rolatube is th best solution.

  2. VSK ELECTRONICS

    Белгия

    Предприятието VSK ELECTRONICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, tv surveillance camera, и safety systems. Седалището му е в/ъв Harelbeke, Белгия.

  3. ZENITEL BELGIUM

    Белгия

    Предприятието ZENITEL BELGIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации - услуги, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации - услуги, и communication systems. Седалището му е в/ъв Zellik, Белгия.

  4. RADIO TRADER

    Обединеното кралство

    Предприятието RADIO TRADER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на two-way radio maintenance. Седалището му е в/ъв Widnes, Обединеното кралство.

  5. DIOMAR SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието DIOMAR SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAPID INFORMATION & COMMUNICATION CO., LTD.

    Южна Корея

    Предприятието RAPID INFORMATION & COMMUNICATION CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Електричество - трансмисионни съоръжения, Механични трансмисии и компоненти, Електричество - компоненти и части, Електричество - трансмисионни съоръжения, Механични трансмисии и компоненти, и codec. Седалището му е в/ъв Anyangsi, Южна Корея.

  2. ONAIR MEDYA LTD

    Турция

    Предприятието ONAIR MEDYA LTD, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на led displays, и antennas, transmitters and receivers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. B BEAM

    Белгия

    Предприятието B BEAM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радиопредаване - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Радиопредаване - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, и antennas, transmitters and receivers. Седалището му е в/ъв Andrimont, Белгия.

  4. ELECTRONIC SERVICE SAS

    Италия

    Предприятието ELECTRONIC SERVICE SAS, e Multi-Category, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, systems and equipment for telecommunications and telephony, и articles for the naval sector. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  5. GEMIFYE GMBH

    Германия

    Предприятието GEMIFYE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Видео - международно разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Видео - продукция, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Видео - продукция. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  1. ELSTREE LIGHT & POWER LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ELSTREE LIGHT & POWER LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, lighting equipment, lighting fixtures for outdoor events and shows, и stages for parties and events. Седалището му е в/ъв Huntingdon, Обединеното кралство.

  2. ELETEC BROADCAST RADIO TELEVISION TELECOM

    Франция

    Предприятието ELETEC BROADCAST RADIO TELEVISION TELECOM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  1. INGRAM MICRO

    Белгия

    Предприятието INGRAM MICRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, Информатика - софтуер, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Vilvoorde, Белгия.

  2. SAT-SYSTEM - KAMERY, ANTENY, AUTOMATYKA

    Полша

    Предприятието SAT-SYSTEM - KAMERY, ANTENY, AUTOMATYKA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Теленадзор - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Домофони и разговорни уредби, satellite tv, aerials, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Домофони и разговорни уредби. Седалището му е в/ъв Racibórz, Полша.

  3. HEINZ ZEGGL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието HEINZ ZEGGL GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. ZAKLAD ELEKTRONIKI AMS S.J. EWARYST I JOLANTA KOWALSCY

    Полша

    Предприятието ZAKLAD ELEKTRONIKI AMS S.J. EWARYST I JOLANTA KOWALSCY, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, и Аудио и видео - професионална техника. Седалището му е в/ъв Piaseczno K. Warszawy, Полша.

  5. SINUS AV PRODUCTION GMBH

    Германия

    Предприятието SINUS AV PRODUCTION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  6. SITTKO WERNER FILMPRODUKTION GBR

    Германия

    Предприятието SITTKO WERNER FILMPRODUKTION GBR, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  7. TOP TEN STUDIO GMBH

    Германия

    Предприятието TOP TEN STUDIO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  8. TOMDV THOMAS SBOSNY E.K.

    Германия

    Предприятието TOMDV THOMAS SBOSNY E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

  1. WIRZFRAEFELPAAL PRODUCTIONS AG

    Швейцария

    Предприятието WIRZFRAEFELPAAL PRODUCTIONS AG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. HOFFMANN & GEIBEL GBR

    Германия

    Предприятието HOFFMANN & GEIBEL GBR, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Ludwigshafen Am Rhein, Германия.

  3. DBFILM

    Германия

    Предприятието DBFILM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Schwalmtal, Германия.

  4. TRIKK17 ANIMATIONSRAUM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRIKK17 ANIMATIONSRAUM GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  5. COMA MEDIA CAST OHG

    Германия

    Предприятието COMA MEDIA CAST OHG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Управления по рекламата, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Управления по рекламата, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Lübeck, Германия.

  6. ZPUE AMPLIFON AUDIO

    Полша

    Предприятието ZPUE AMPLIFON AUDIO, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Staszów, Полша.

  7. HUETTEKAMP FILM&SOUND

    Германия

    Предприятието HUETTEKAMP FILM&SOUND, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Lindlar, Германия.

  8. GERMAN FILMS - SERVICE + MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието GERMAN FILMS - SERVICE + MARKETING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Комуникация, Агенции за връзки с обществеността (public relations), Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Комуникация, Агенции за връзки с обществеността (public relations), Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  9. TONSTUDIO KRAUTHAUSEN GMBH

    Германия

    Предприятието TONSTUDIO KRAUTHAUSEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучаване - професионална техника, CD - щанцоване, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Озвучаване - професионална техника, CD - щанцоване, Мултимедия - електронно-издателска дейност, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  10. MEDIASTUDIOS MITTELSTANDSWERBUNG

    Германия

    Предприятието MEDIASTUDIOS MITTELSTANDSWERBUNG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Lingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Внос износ

Брой резултати

2684 Фирми