• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

Мъжка облекло и конфекция
  1. HKS

    Франция

    Предприятието HKS, e Производител, и работи в сферата на Мъжка облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, jogging suits, Дамско облекло и конфекция, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Aubervilliers, Франция.

  2. LINO TAKAS, UAB

    Литва

    Предприятието LINO TAKAS, UAB, e Производител, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, Спално бельо, Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Plunge, Литва.

  3. COMIENZO TEXTILE CO.

    Турция

    Предприятието COMIENZO TEXTILE CO., e Производител, и работи в сферата на Мъжка облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, men's suits, customised product design and manufacturing, Внос-износ - текстил и облекло, и custom-made wedding suits. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. DAVION - INDUSTRIA DE VESTUARIO, S.A.

    Португалия

    Предприятието DAVION - INDUSTRIA DE VESTUARIO, S.A., e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Men's clothing, third-party packaging, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Oliveira Do Hospital, Португалия.

  5. COGIMEX FRANCE SA

    Франция

    Предприятието COGIMEX FRANCE SA, e Производител, и работи в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, Детски дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Sainte Maxime, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GALVANNI INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GALVANNI INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, Мъжка облекло и конфекция, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  2. BRANDED ZONE

    Турция

    Предприятието BRANDED ZONE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Детски дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Дамски дрехи, Детски дрехи, Мъжка облекло и конфекция, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. ETS ALBERT LLAU

    Франция

    Предприятието ETS ALBERT LLAU, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Мъжка облекло и конфекция, men's clothing, outdoor clothing, Работно и предпазно облекло, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Quint-Fonsegrives, Франция.

  4. JEZEQUEL

    Франция

    Предприятието JEZEQUEL, e Производител, и работи в сферата на Мъжка облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Les Pennes Mirabeau, Франция.

  5. HERBERT TUREK

    Австрия

    Предприятието HERBERT TUREK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. GOTECH S. R. L.

    Румъния

    Предприятието GOTECH S. R. L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Baia Mare, Румъния.

  2. MASTRA AD

    България

    Предприятието MASTRA AD, e Производител, и работи в сферата на Детски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Dupnitsa, България.

  1. TAJI GIYIM SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

  2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMM MARZENA MAETYCHIWIEC GRZEGORZ MARTYCHOWIEC SPOL

    Полша

  3. M.K. MERIDIEN SA

    Швейцария

  4. VURAL TEKSTIL VE KONFEKSIYON SANAYI INSAAT LTD STI

    Турция