• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

ГерманияРазпространителМъжки дрехи
  1. HOUSE STYLE

    Германия

    Предприятието HOUSE STYLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, Обувки, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, и Обувки. Седалището му е в/ъв Karben, Германия.

  2. HENRIETTE IRLE

    Германия

    Предприятието HENRIETTE IRLE, e Разпространител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Ловни принадлежности, Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, и Ловни принадлежности. Седалището му е в/ъв Trabitz, Германия.

  3. PIGB GMBH

    Германия

    Предприятието PIGB GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, Щамповане на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

Брой резултати

3 Фирми

Категория