• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • шампанско и пенливи вина

Резултати за

Шампанско и пенливи вина

Напитки - внос-износ
  1. DRINK SHOP ONLINE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието DRINK SHOP ONLINE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Бира, Натурални минерални води, Шампанско и пенливи вина, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Напитки - внос-износ, и Online sales of beer. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

  2. ESPRIT MILLESIME SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ESPRIT MILLESIME SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, champagne, Premier cru Champagne, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. CGM VINS

    Франция

    Предприятието CGM VINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бордо, Шампанско и пенливи вина, french wine, Вина - Франция, Вина - Бордо, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв St Savin, Франция.

  4. WINE AMBASSADORS SAS

    Франция

    Предприятието WINE AMBASSADORS SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина. Седалището му е в/ъв PARIS, Франция.

  5. MCWHISKY.COM

    Германия

    Предприятието MCWHISKY.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NATIM TRADE SRL

    Румъния

    Предприятието NATIM TRADE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Шампанско и пенливи вина, Вина, Напитки - внос-износ, Шампанско и пенливи вина, Вина, и alcoholic beverages. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. NORTH SEA GENERAL STORES

    Белгия

    Предприятието NORTH SEA GENERAL STORES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Парфюми и козметични изделия, Шампанско и пенливи вина, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Zeebrugge, Белгия.

  3. DRASCO NV

    Белгия

    Предприятието DRASCO NV, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бира, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Минерални води, Бира, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, и Минерални води. Седалището му е в/ъв SCHILDE, Белгия.

  4. THE NOSING CLUB WHISKY

    Германия

    Предприятието THE NOSING CLUB WHISKY, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marburg, Германия.

  5. WHISKYBUCHT UDO HERTEL

    Германия

    Предприятието WHISKYBUCHT UDO HERTEL, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schwerte, Германия.

  1. DOMAINE DE MONT-AIGU

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието DOMAINE DE MONT-AIGU, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Пенливи вина, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, Côtes du Rhône, Пенливи вина, White sparkling wine, White Côtes du Rhône, Red Côtes du Rhône, и Côtes du Rhône nouveau. Седалището му е в/ъв Orange, Франция.