• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Внос-износ - химия и фармация

Неорганична химия - изходни материали и производни
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GERBU BIOTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. ARMIN BAACK

    Германия

    Предприятието ARMIN BAACK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

  3. LABCHEM RÖTTINGER

    Германия

    Предприятието LABCHEM RÖTTINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

  4. BIOKOM 98

    Унгария

    Предприятието BIOKOM 98, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. GEORG HANSEN

    Германия

    Предприятието GEORG HANSEN, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wrestedt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. A. R. PEISSIG-DOLDER GMBH

    Австрия

    Предприятието A. R. PEISSIG-DOLDER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Großweikersdorf, Австрия.

  2. DOW OLEFINVERBUND GMBH

    Германия

    Предприятието DOW OLEFINVERBUND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Schkopau, Германия.

  3. DEUTERO GMBH

    Германия

    Предприятието DEUTERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Kastellaun, Германия.

  4. ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO

    Австрия

    Предприятието ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Leibnitz, Австрия.

  5. SYNTHOS S.A.

    Полша

    Предприятието SYNTHOS S.A., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Oswiecim, Полша.

  1. KRARUSZ IPARI, KFT

    Унгария

    Предприятието KRARUSZ IPARI, KFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Veszprem, Унгария.

  2. JONTAURA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

    Литва

    Предприятието JONTAURA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Jonava Region, Литва.

  1. JOLI & CO. WIEN GMBH

    Австрия

    Предприятието JOLI & CO. WIEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Внос-износ - химия и фармация, Смоли, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Внос-износ - химия и фармация, и Смоли. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. TEMPLE FIELDS 515 LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TEMPLE FIELDS 515 LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Harlow, Обединеното кралство.

  3. DNIPRAZOT PJSC

    Украйна

    Предприятието DNIPRAZOT PJSC, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Dniprodzerzhynsk, Украйна.

  4. EUROCHEMAS UAB

    Литва

  5. KUIBISHEV CHEMICAL FACTORY

    Русия

  6. CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK

    Швейцария

    Предприятието CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Altstätten, Швейцария.

  7. ARKEMA GMBH

    Германия

    Предприятието ARKEMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Kirchheimbolanden, Германия.

  8. H. M. RUBENSPERGER GMBH

    Германия

    Предприятието H. M. RUBENSPERGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Нехранителни оцветители и багрила, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Нехранителни оцветители и багрила, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Fridolfing, Германия.

  1. SARATECH GMBH

    Германия

    Предприятието SARATECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Hennef, Германия.