• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Нигерия

Нигерия
  1. A3 EXIM COMPANY

    Нигерия

    Предприятието A3 EXIM COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kano, Нигерия.

  2. ECOPLATINUM INTERNATIONAL LTD

    Нигерия

    Предприятието ECOPLATINUM INTERNATIONAL LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds, maize, и cashew nuts. Седалището му е в/ъв Lagos, Нигерия.

  3. HAZLETON GLOBAL LIMITED

    Нигерия

    Предприятието HAZLETON GLOBAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagos, Нигерия.

  4. OROBSONS LIMITED

    Нигерия

    Предприятието OROBSONS LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Palm-kernel oils. Седалището му е в/ъв Abuja/fct, Нигерия.

  5. GREENLORD RESOURCES LIMITED

    Нигерия

    Предприятието GREENLORD RESOURCES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagos, Нигерия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROYAL FAMILY RESOURCES LIMITED

    Нигерия

    Предприятието ROYAL FAMILY RESOURCES LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Surulere Lagos, Нигерия.

  2. P.R.I. GLOBAL VENTURES LIMITED

    Нигерия

    Предприятието P.R.I. GLOBAL VENTURES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, agricultural products, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Federal Capital Territory, Нигерия.

  3. INFITAGE LIMITED

    Нигерия

    Предприятието INFITAGE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagos, Нигерия.

  4. HAYLOFT LIMITED

    Нигерия

    Предприятието HAYLOFT LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagos, Нигерия.

  5. FARMSOC

    Нигерия

    Предприятието FARMSOC, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garden creations, velvet, и Farming consultancy. Седалището му е в/ъв Akure, Нигерия.

  1. ALISHAINAB MULTINATIONAL LIMITED

    Нигерия

    Предприятието ALISHAINAB MULTINATIONAL LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bida, Нигерия.

  2. DRUPE RESOURCES CONCEPTS LIMITED

    Нигерия

    Предприятието DRUPE RESOURCES CONCEPTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ikeja/lagos, Нигерия.

  1. ANURAMON LTD

    Нигерия

    Предприятието ANURAMON LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kano, Нигерия.

  2. INFINTE AGRO GROUP

    Нигерия

    Предприятието INFINTE AGRO GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abuja, Нигерия.

  3. PETMASOLA GLOBAL RESOURCES

    Нигерия

    Предприятието PETMASOLA GLOBAL RESOURCES, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export. Седалището му е в/ъв Dutse, Нигерия.

  4. MELAN ROCK LIMITED

    Нигерия

    Предприятието MELAN ROCK LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maryland, Нигерия.

  5. HELMA ENTERPRISE NIGERIA

    Нигерия

    Предприятието HELMA ENTERPRISE NIGERIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ojo, Нигерия.

  6. LINCOLN SPRING SEED NIG LTD

    Нигерия

    Предприятието LINCOLN SPRING SEED NIG LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lokoja, Нигерия.