• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Разпространител - Обединеното Кралство

Обединеното кралствоРазпространител
  1. SHELDON INTERNATIONAL

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    SHELDON INTERNATIONAL Ltd. е един от водещите независими търговци на едро и доставчици на бебешки дрехи и бебешко спално бельо в Обединеното кралство, като снабдява търговци на едро, независими търговци на дребно, както и вериги магазини в Обединеното кралство, Европа и извън нея. Sheldon International е създадена през 1992 г., като складът и офисът се намират в Лестър. Нашата широка гама от бебешки продукти се състои от собствените ни марки NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK и JUST FOR ME (бебешки комплекти, ромпери, спални костюми, бебешки рокли, жилетки, трикотажни изделия в испански стил, снежни костюми, лигавници, подаръчни комплекти, обувки и чорапи), SNUGGLE BABY (комплекти за спане, одеяла, чаршафи, завивки, шалове, кърпи с качулка и меки играчки), TINY BABY и TINY CHICK (бебешко облекло за недоносени деца). Повечето артикули се проектират от нас и се произвеждат от наши партньорски компании в различни страни от Далечния изток и Европа. Към вече богатата ни гама непрекъснато се добавят нови облекла и дизайни (обикновено всяка година добавяме повече от 300 нови линии; повечето от тях са единични бройки, тъй като всяка година разработваме нови колекции).

  2. DIGITEK

    Обединеното кралство

    Предприятието DIGITEK, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

  3. DKM TRADE LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието DKM TRADE LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на healthcare articles. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  4. QUALITY CLOTHING

    Обединеното кралство

    Предприятието QUALITY CLOTHING, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и used clothing export. Седалището му е в/ъв Oldham, Обединеното кралство.

  5. SURPLUSNETWORK

    Обединеното кралство

    Предприятието SURPLUSNETWORK, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OKTSHIRT.CO.UK (FABRICUTA DE TRICOURI PERSONALIZATE)

    Обединеното кралство

    Предприятието OKTSHIRT.CO.UK (FABRICUTA DE TRICOURI PERSONALIZATE), e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  2. LEY DISTRIBUTORS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LEY DISTRIBUTORS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  3. FASTCASH4CLOTHES.COM

    Обединеното кралство

    Предприятието FASTCASH4CLOTHES.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Wrexham, Обединеното кралство.

  4. AW HAINSWORTH

    Обединеното кралство

    Предприятието AW HAINSWORTH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Pudsey, Обединеното кралство.

  5. BRINT TRADING

    Обединеното кралство

    Предприятието BRINT TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - агенти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Pouso Redondo, Обединеното кралство.

  1. GCP UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GCP UK LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, food sector distribution, sesame seeds, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wembley, Обединеното кралство.

  2. SWARA TRADING INTERNATIONAL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SWARA TRADING INTERNATIONAL LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв East Sheen, Обединеното кралство.

  1. DEGUSTA, LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието DEGUSTA, LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit and vegetable wholesaler, food supplies for restaurants, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и preserved food. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  2. RICHARD BAKER HARRISON LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието RICHARD BAKER HARRISON LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Минерали, chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, Химия - внос-износ, и Минерали. Седалището му е в/ъв Newcastle Under Lyme, Обединеното кралство.

  3. SAMSUNG ELECTRONICS LTD

    Обединеното кралство

  4. COUNTRYWIDE

    Обединеното кралство

  5. CDA DISTRIBUTION LTD

    Обединеното кралство