• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Обединеното Кралство

Обединеното кралство
  1. ETHICA FASHION STORE

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    Welcome To: Ethicafashionstore.com Ethicafashionstore.com is a B2C and B2B online platform for top brands, retailers, individual buyers, and wholesalers from the fashion industry. We have been supplying Wholesale Women’s and Men’s and Children Clothing and beauty cosmetics for over 3 years, and mainly focus on women’s apparel, shoes, and other fashion items, our products are selling very well in global markets such as the UK, Europe, America, Australia, Japan, South America, South Africa, Southeast Asia, South Korea along with other consumer markets. Our business covers more than 200 countries and regions around the world, we have the rich knowledge and resources to supply retailers, e-tailers, and independents with quality products that represent great value for money.

  2. SHELDON INTERNATIONAL

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    SHELDON INTERNATIONAL Ltd. е един от водещите независими търговци на едро и доставчици на бебешки дрехи и бебешко спално бельо в Обединеното кралство, като снабдява търговци на едро, независими търговци на дребно, както и вериги магазини в Обединеното кралство, Европа и извън нея. Sheldon International е създадена през 1992 г., като складът и офисът се намират в Лестър. Нашата широка гама от бебешки продукти се състои от собствените ни марки NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK и JUST FOR ME (бебешки комплекти, ромпери, спални костюми, бебешки рокли, жилетки, трикотажни изделия в испански стил, снежни костюми, лигавници, подаръчни комплекти, обувки и чорапи), SNUGGLE BABY (комплекти за спане, одеяла, чаршафи, завивки, шалове, кърпи с качулка и меки играчки), TINY BABY и TINY CHICK (бебешко облекло за недоносени деца). Повечето артикули се проектират от нас и се произвеждат от наши партньорски компании в различни страни от Далечния изток и Европа. Към вече богатата ни гама непрекъснато се добавят нови облекла и дизайни (обикновено всяка година добавяме повече от 300 нови линии; повечето от тях са единични бройки, тъй като всяка година разработваме нови колекции).

  3. SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING

    Обединеното кралство

    Предприятието SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, used clothing export, Used shoes, Текстил - събиране и рециклиране, и Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

  4. MERILCE WHOLESALE CLOTHING UK

    Обединеното кралство

    Предприятието MERILCE WHOLESALE CLOTHING UK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, clothes manufacturing, clothing supplies, и babies' and children's high fashion. Седалището му е в/ъв Reading, Обединеното кралство.

  5. RED EDGE CONCEPTS LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието RED EDGE CONCEPTS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, и sports clothing. Седалището му е в/ъв Milton Keynes, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UK CLOTHING CARAVAN LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието UK CLOTHING CARAVAN LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grays, Обединеното кралство.

  2. RO AND RITZY APPAREL

    Обединеното кралство

    Предприятието RO AND RITZY APPAREL, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  3. PRELOVED TEXTILES U.K.

    Обединеното кралство

    Предприятието PRELOVED TEXTILES U.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, Clothes - recovery and recycling, Дрехи от оказион, и Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  4. FASHION-BOOK

    Обединеното кралство

    Предприятието FASHION-BOOK, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на women's clothing. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  5. ABC MANUFACTURERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ABC MANUFACTURERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на custom-made women's clothing, и clothing design. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. AN SOURCING UK

    Обединеното кралство

    Предприятието AN SOURCING UK, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на casual clothing, и fleeced fabrics. Седалището му е в/ъв Harrow, Обединеното кралство.

  2. SISTAGLAM LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SISTAGLAM LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. MAXIS TRADING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MAXIS TRADING LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

  2. 1ST KIDS WHOLESALE

    Обединеното кралство

    Предприятието 1ST KIDS WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, и hosiery wholesale. Седалището му е в/ъв Dagenham, Обединеното кралство.

  3. U-GO SPORTS

    Обединеното кралство

    Предприятието U-GO SPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни дрехи, Спортни обувки и обувки за свободното време, wholesale sportswear, Спортни дрехи, Спортни обувки и обувки за свободното време, и sports clothing. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  4. SEBTEX

    Обединеното кралство

    Предприятието SEBTEX, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  5. R AND BM LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието R AND BM LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Clydebank, Обединеното кралство.

  6. GO WHOLESALE

    Обединеното кралство

    Предприятието GO WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale gift items, wholesale footwear, wholesale clothing, и infants' clothing. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

  7. LE VIOLA GROUP

    Обединеното кралство

    Предприятието LE VIOLA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  8. FASHION INC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FASHION INC LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, Дрехи от оказион, Sale of second-hand clothing, wholesale clothing, и used clothing. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. SECONDHAND 4 BUSINESS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SECONDHAND 4 BUSINESS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, wholesale clothing, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  2. SOLUZIONE

    Обединеното кралство

    Предприятието SOLUZIONE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, clothing export, и Ladies' fashion. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  3. RAJANI BROS

    Обединеното кралство

    Предприятието RAJANI BROS, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ladies' lingerie, athletes' bras, и bras. Седалището му е в/ъв Northwood, Обединеното кралство.

  4. THISTLE RECYCLING SOLUTION LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието THISTLE RECYCLING SOLUTION LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Clothes - recovery and recycling, Облекло - внос-износ, и used clothing export. Седалището му е в/ъв Clydebank, Обединеното кралство.

  5. THRIFT FACTORY

    Обединеното кралство

    Предприятието THRIFT FACTORY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  6. GIMEX CLOTHING UK

    Обединеното кралство

    Предприятието GIMEX CLOTHING UK, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бебешки дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  7. BAKARUDA

    Обединеното кралство

    Предприятието BAKARUDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, и import of clothing. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  8. BOBS PAYS CASH 4 CLOTHES

    Обединеното кралство

    Предприятието BOBS PAYS CASH 4 CLOTHES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ocular prosthesis, и clothing export. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  9. TATI EUROPE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TATI EUROPE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на genuine leather belt. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  10. EVERY TOP BRAND

    Обединеното кралство

    Предприятието EVERY TOP BRAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на casual clothing, clothing for new-born babies, и clothing export. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ - Обединеното Кралство

Брой резултати

3081 Фирми