• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ - Обединеното Кралство

Обединеното кралство
  1. HEMP FABRIC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HEMP FABRIC LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Billingshurst, Обединеното кралство.

  2. ELEGANT CURTAINS

    Обединеното кралство

    Предприятието ELEGANT CURTAINS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на curtains, blinds, curtain making, и boat curtains. Седалището му е в/ъв Macclesfield, Обединеното кралство.

  3. IAN MANKIN LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието IAN MANKIN LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Burnley, Обединеното кралство.

  4. CAPITAL PREMIUM LINEN

    Обединеното кралство

    Предприятието CAPITAL PREMIUM LINEN, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Luton, Обединеното кралство.

  5. DAVY TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DAVY TEXTILES LTD, e Производител, и работи в сферата на Технически текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за промишлена употреба, Текстил - събиране и рециклиране, Текстил - внос-износ, textile fibres, Технически текстил за промишлена употреба, Текстил - събиране и рециклиране, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. THE LANCASHIRE TEXTILE MANUFACTURERS' ASSOCIATION

    Обединеното кралство

    Предприятието THE LANCASHIRE TEXTILE MANUFACTURERS' ASSOCIATION, e Multi-Category, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Blackburn, Обединеното кралство.

  2. LONDONIST TEXTILE LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието LONDONIST TEXTILE LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Worcester, Обединеното кралство.

  3. ZIBO GUBO INTERNATIONAL COMMERCE CO.,LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ZIBO GUBO INTERNATIONAL COMMERCE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cambridge, Обединеното кралство.

  4. BAXTER HOUSE

    Обединеното кралство

    Предприятието BAXTER HOUSE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes manufacturing. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  5. PLATFORM 8 RECYCLING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието PLATFORM 8 RECYCLING LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. ZIBO GUBO INTERNATIONAL COMMERCE CO.,LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ZIBO GUBO INTERNATIONAL COMMERCE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mississauga, Обединеното кралство.

  2. REGRAY TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието REGRAY TEXTILES LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, elastic braid, и Bungee cords. Седалището му е в/ъв Hyde, Обединеното кралство.

  1. LE - RECYCLING

    Обединеното кралство

    Предприятието LE - RECYCLING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling, used clothing, и Used shoes. Седалището му е в/ъв Barking, Обединеното кралство.

  2. THE LINEN LACE & PATCHWORK HOUSE

    Обединеното кралство

    Предприятието THE LINEN LACE & PATCHWORK HOUSE, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Benfleet, Обединеното кралство.

  3. ABSOLUTE HOME TEXTILES

    Обединеното кралство

    Предприятието ABSOLUTE HOME TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

  4. BACCU SALES AND MARKETING LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието BACCU SALES AND MARKETING LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning and ventilation systems for buildings. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  5. CASH4RAGS

    Обединеното кралство

    Предприятието CASH4RAGS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oldham, Обединеното кралство.

  6. FIBRATEX UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FIBRATEX UK LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Liverpool, Обединеното кралство.

  7. CHUANGANG FABRIC CO., LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CHUANGANG FABRIC CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Suzhou, Обединеното кралство.

  8. C.D.C. HEAVY TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието C.D.C. HEAVY TEXTILES LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wallasey, Обединеното кралство.

  1. DRYER & HOFFMAN LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието DRYER & HOFFMAN LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  2. M.& N.TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието M.& N.TEXTILES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  3. KAYMANS APPAREL LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието KAYMANS APPAREL LIMITED, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  4. SAMUEL LAMONT (HOLDINGS) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието SAMUEL LAMONT (HOLDINGS) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Craigavon, Обединеното кралство.

  5. GTM SALES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GTM SALES LTD, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Textile machine manufacture. Седалището му е в/ъв Stalybridge, Обединеното кралство.

  6. CARLY'S CRAFTS

    Обединеното кралство

    Предприятието CARLY'S CRAFTS, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bournemouth, Обединеното кралство.

  7. FUSION

    Обединеното кралство

    Предприятието FUSION, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

  8. SEATTLE QUILT CO

    Обединеното кралство

    Предприятието SEATTLE QUILT CO, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

  9. TESSA'S

    Обединеното кралство

    Предприятието TESSA'S, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gravesend, Обединеното кралство.

  10. BORDERS & BOWS

    Обединеното кралство

    Предприятието BORDERS & BOWS, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Royston, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ - Обединеното Кралство

Брой резултати

3069 Фирми