• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • shoes

Резултати за

Shoes

ТурцияОблекло - внос-износ
  1. BE VOGUE SHOP

    Турция

    Предприятието BE VOGUE SHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на shoes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. TURK SUPPLY

    Турция

    Предприятието TURK SUPPLY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на shoes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. KARDELEN WORKWEAR

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието KARDELEN WORKWEAR, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тениски, Работно и предпазно облекло, workwear, Тениски, sweatshirts, safety shoes, work aprons, work trousers, и work jackets. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. V4TAILOR

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието V4TAILOR, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Горнище на анцунг, Мъжки обувки, Мъжки дрехи, Тениски, Мъжка висша мода, Вълнени фланели, sweatshirt printing, Горнище на анцунг, и tailoring. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. AKBULUS

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието AKBULUS, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Детски обувки, Мъжки обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Видове спорт - принадлежности, Спорт и свободно време, и Маратонки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COZUM WORKWEAR

    Турция

    Предприятието COZUM WORKWEAR, e Производител, и работи в сферата на Тениски. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, workwear, sweatshirts, Облекло - внос-износ, и work shoes. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  2. AKBULUS

    Турция

    Предприятието AKBULUS, e Производител, и работи в сферата на Спортни обувки и обувки за свободното време. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, wholesale footwear, Облекло - внос-износ, supplies for wholesale shoe manufacturers, и men's footwear. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. SPORER PAZARLAMA VE MUMESSILLIK A S

    Турция

    Предприятието SPORER PAZARLAMA VE MUMESSILLIK A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни обувки и обувки за свободното време, Облекло - внос-износ, Спортни обувки и обувки за свободното време, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.