• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

Обувки
  1. BCR

    Франция

    Verified by europages badge

    Our company BCR BOROWY, located at Saint-Andiol, specialises in the wholesale and semi-wholesale of used clothing and thrift shop imports and exports. We also carry shoes, leather goods and household linens. We have summer and winter items for men, women and children. We sell by the kilo. We always select top quality clothing, then sort it by category.

  2. AKBULUS

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието AKBULUS, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Детски обувки, Мъжки обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Видове спорт - принадлежности, Спорт и свободно време, и Маратонки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. HOUSE STYLE

    Германия

    Предприятието HOUSE STYLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, Обувки, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, и Обувки. Седалището му е в/ъв Karben, Германия.

  4. MADE2.ME

    Португалия

    Предприятието MADE2.ME, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, packaging, clothes, accessories, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  5. LES P'TITES BOMBES

    Франция

    Предприятието LES P'TITES BOMBES, e Производител, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Обувки, Дамски чанти, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Обувки, и Дамски чанти. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITX TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието ITX TRADING SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Облекло - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fribourg, Швейцария.

  2. IDS TANZSCHUH GMBH

    Германия

    Предприятието IDS TANZSCHUH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни обувки и обувки за свободното време, Цвички и балетни пантофки, Балет - дрехи, Облекло - внос-износ, Спортни обувки и обувки за свободното време, Цвички и балетни пантофки, Балет - дрехи, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. PETER SIGL

    Австрия

    Предприятието PETER SIGL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Облекло - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Valentin, Австрия.

  4. DANIEL DURU

    Франция

    Предприятието DANIEL DURU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, textile fibres, и Обувки. Седалището му е в/ъв Boulogne-Sur-Mer, Франция.

  5. LE BALLON BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието LE BALLON BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Облекло - внос-износ, Обувки, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Heteren, Холандия.

  1. MADISON SAS DI SELVAGGIO ANNUNZIATA

    Италия

    Предприятието MADISON SAS DI SELVAGGIO ANNUNZIATA, e Разпространител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, Облекло - внос-износ, women's shoes, Аксесоари за облекло, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. TOFFELN

    Обединеното кралство

    Предприятието TOFFELN, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  1. GETEX - SYSTEM GMBH

    Германия

    Предприятието GETEX - SYSTEM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Обувки, Облекло - внос-износ, и Обувки. Седалището му е в/ъв Sierksdorf, Германия.

  2. PUMA AG

    Германия

    Предприятието PUMA AG, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - внос-износ, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Herzogenaurach, Германия.

  3. CRAGHOPPERS

    Обединеното кралство

    Предприятието CRAGHOPPERS, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Hornsea, Обединеното кралство.

  4. INSON CLOTHING AGENCY

    Обединеното кралство

    Предприятието INSON CLOTHING AGENCY, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Newtownards, Обединеното кралство.

  5. J G GLOVER & CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието J G GLOVER & CO LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  6. SIIC CLOTHING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SIIC CLOTHING LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  7. SENIOR STYLE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SENIOR STYLE LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  8. PENELOPE CHILVERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието PENELOPE CHILVERS LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. BURT BROS HOSIERY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BURT BROS HOSIERY LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  2. INCH BLUE

    Обединеното кралство

    Предприятието INCH BLUE, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Ebbw Vale, Обединеното кралство.

  3. CRAGHOPPERS

    Обединеното кралство

    Предприятието CRAGHOPPERS, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Fleetwood, Обединеното кралство.

  4. T A WEATHERWEAR LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието T A WEATHERWEAR LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  5. INDIGO FOOTWEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието INDIGO FOOTWEAR, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  6. SANDERSON TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SANDERSON TEXTILES LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

  7. NT WHOLESALE FOOTWEAR LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието NT WHOLESALE FOOTWEAR LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  8. BURGESS ENTERPRISES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BURGESS ENTERPRISES LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  9. AYKROYD & SONS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието AYKROYD & SONS LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Altrincham, Обединеното кралство.

  10. SANDERS & SANDERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SANDERS & SANDERS LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Rushden, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно