• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бельо и долни дрехи

Резултати за

Бельо и долни дрехи

Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки
  1. ARMIN MAUZ

    Германия

    Предприятието ARMIN MAUZ, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  2. UTZMANN BADEMODEN E.K.

    Германия

    Предприятието UTZMANN BADEMODEN E.K., e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

  3. STELMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието STELMAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  4. G.M.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.M.T. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. DE NICOLO' & LAMPUGNANI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DE NICOLO' & LAMPUGNANI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Bitonto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MINGOLLA ANTONIO E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MINGOLLA ANTONIO E FIGLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Francavilla Fontana, Италия.

  2. DELCOM S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELCOM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

  3. I.MA.PE.X. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.MA.PE.X. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

  4. GITIESSE S.R.L.

    Италия

  5. MAGAZZINI TESSILI TORREVECCHIA S.R.L.

    Италия

  1. MAKO D.O.O.

    Хърватия

  2. FRETTE S.R.L.

    Италия

  1. KOS OBJEKTTEXTILIEN INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието KOS OBJEKTTEXTILIEN INTERNATIONAL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Бельо за обществени нужди, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Домашно бельо, Бельо за обществени нужди, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  2. KLAUS ONLINE SHOPS

    Швейцария

    Предприятието KLAUS ONLINE SHOPS, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Oensingen, Швейцария.

  3. LINCO TEXTILVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието LINCO TEXTILVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Altenberge, Германия.

  4. TRAGENWELT.AT JENNIFER FÜRST

    Австрия

    Предприятието TRAGENWELT.AT JENNIFER FÜRST, e Разпространител, и работи в сферата на Хигиена и красота - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. GEORG FILL GROSSHANDEL GESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието GEORG FILL GROSSHANDEL GESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за детски стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Thalgau, Австрия.

  6. D&M HANDEL INH. MARKO VASILJEVIC/ MOLTON24.DE

    Германия

    Предприятието D&M HANDEL INH. MARKO VASILJEVIC/ MOLTON24.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сценографски съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. NWD ZENTRATEX GMBH

    Германия

    Предприятието NWD ZENTRATEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Rotenburg, Германия.

  8. AKOR TEXTIL, INH. ANDREAS RÜHL E.K.

    Германия

    Предприятието AKOR TEXTIL, INH. ANDREAS RÜHL E.K., e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Illschwang, Германия.

  1. FORSTER PLAIDS & DECKEN

    Германия

    Предприятието FORSTER PLAIDS & DECKEN, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Hainichen, Германия.

  2. KÜCHLER FAHNENSTICKEREI

    Германия

    Предприятието KÜCHLER FAHNENSTICKEREI, e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Видове спорт - принадлежности, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

  3. FLORETT TEXTIL GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието FLORETT TEXTIL GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

  4. WOLFGANG BODLER UND HEIKE KLEIN

    Германия

    Предприятието WOLFGANG BODLER UND HEIKE KLEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

  5. MARION TRIPPNER

    Германия

    Предприятието MARION TRIPPNER, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Werda, Германия.

  6. SCHLAF-STUDIO HELM TRAUMHAFT SCHLAFEN

    Австрия

    Предприятието SCHLAF-STUDIO HELM TRAUMHAFT SCHLAFEN, e Разпространител, и работи в сферата на Мебели за детски стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  7. IVANA HÜTTENMEYR

    Австрия

    Предприятието IVANA HÜTTENMEYR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хигиена и красота - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Markt Piesting, Австрия.

  8. ELITE WÄSCHEREI

    Германия

    Предприятието ELITE WÄSCHEREI, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Braunschweig, Германия.

  9. SILVERLINE GMBH

    Германия

    Предприятието SILVERLINE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  10. MEYER & LANG SARGINNENAUSSTATTUNG INH. MARION KUTZNER E.K.

    Германия

    Предприятието MEYER & LANG SARGINNENAUSSTATTUNG INH. MARION KUTZNER E.K., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wassertrüdingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно