• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Агент Представител - Пакистан

ПакистанАгент/Представител
  1. SJ FABRIC CO.

    Пакистан

    Предприятието SJ FABRIC CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothing quality control. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  2. UNITY TEX CORPORATION

    Пакистан

    Предприятието UNITY TEX CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  3. HAH EXPORTS

    Пакистан

    Предприятието HAH EXPORTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Multan, Пакистан.

  4. DAWNTEX

    Пакистан

    Предприятието DAWNTEX, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  5. GLOBAL FASHIONS

    Пакистан

    Предприятието GLOBAL FASHIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на gym clothing, и men clothing. Седалището му е в/ъв karachi, Пакистан.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SKYTEX

    Пакистан

    Предприятието SKYTEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  2. AL MEHAR INTERNATIONAL

    Пакистан

    Предприятието AL MEHAR INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling. Седалището му е в/ъв Multan, Пакистан.

  3. EPTEX

    Пакистан

    Предприятието EPTEX, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на textile agents and representatives. Седалището му е в/ъв lahore, Пакистан.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Агент Представител - Пакистан

Брой резултати

8 Фирми

Страни