• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Пакистан

Пакистан
  1. UNITY TEX CORPORATION

    Пакистан

    Предприятието UNITY TEX CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  2. SJ FABRIC CO.

    Пакистан

    Предприятието SJ FABRIC CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothing quality control. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  3. NAZIR AHMED INDUSTRIES

    Пакистан

    Предприятието NAZIR AHMED INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  4. EVERGREEN APPAREL

    Пакистан

    Предприятието EVERGREEN APPAREL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на denim wear. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  5. GAGAN GROUP / GAGAN TEXTILE

    Пакистан

    Предприятието GAGAN GROUP / GAGAN TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на protective articles and garments. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SAFAT TEX

    Пакистан

    Предприятието SAFAT TEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  2. RIAZ TEXTILE MILLS

    Пакистан

    Предприятието RIAZ TEXTILE MILLS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad Pakistan, Пакистан.

  3. VIGOUR IMPEX

    Пакистан

    Предприятието VIGOUR IMPEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  4. JAFCO INDUSTRIES

    Пакистан

    Предприятието JAFCO INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на towels. Седалището му е в/ъв KARACHI, Пакистан.

  5. AK IMPEX

    Пакистан

    Предприятието AK IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  1. CQ RIZWAN ENTERPRISES

    Пакистан

    Предприятието CQ RIZWAN ENTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  2. SHAH INTERNATIONAL TRADERS

    Пакистан

    Предприятието SHAH INTERNATIONAL TRADERS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на all garments repaired. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  1. NABIL TRADING

    Пакистан

    Предприятието NABIL TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  2. ABDUL MAJEED

    Пакистан

    Предприятието ABDUL MAJEED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  3. NATURAL SHINE CORPORATION

    Пакистан

    Предприятието NATURAL SHINE CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на leather goods. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  4. AL ASWED ASSOCIATES

    Пакистан

    Предприятието AL ASWED ASSOCIATES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и Used shoes. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  5. ASB SPORTS GROUP

    Пакистан

    Предприятието ASB SPORTS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  6. GLOBAL FASHIONS

    Пакистан

    Предприятието GLOBAL FASHIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на gym clothing, и men clothing. Седалището му е в/ъв karachi, Пакистан.

  7. DAWNTEX

    Пакистан

    Предприятието DAWNTEX, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  8. HAH EXPORTS

    Пакистан

    Предприятието HAH EXPORTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Multan, Пакистан.

  1. MZEE IMPEX

    Пакистан

    Предприятието MZEE IMPEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Gujranwala, Пакистан.

  2. MILLENNIUM TEXTILES

    Пакистан

    Предприятието MILLENNIUM TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  3. SKYTEX

    Пакистан

    Предприятието SKYTEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  4. PROVIDENTIAL TEXTILES

    Пакистан

    Предприятието PROVIDENTIAL TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  5. AL MEHAR INTERNATIONAL

    Пакистан

    Предприятието AL MEHAR INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling. Седалището му е в/ъв Multan, Пакистан.

  6. INDUS APPAREL (PVT.) LTD.

    Пакистан

    Предприятието INDUS APPAREL (PVT.) LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  7. UNITED BUSINESS LINKS

    Пакистан

    Предприятието UNITED BUSINESS LINKS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  8. SHAYAAN TRADERS

    Пакистан

    Предприятието SHAYAAN TRADERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Jhangsadar, Пакистан.

  9. VISTAS INTERNATIONAL

    Пакистан

    Предприятието VISTAS INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  10. ALISHA FATIMA TEXTILE

    Пакистан

    Предприятието ALISHA FATIMA TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно