• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Пакистан

Пакистан
  1. MZEE ENTERPRISES

    Пакистан

    Предприятието MZEE ENTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Каскети, Облекло - внос-износ, Каскети, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  2. DECENCY INDUSTRY

    Пакистан

    Предприятието DECENCY INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot,pakistan, Пакистан.

  3. SCOS LINNAS BUYING SERVICES (PVT.) LTD

    Пакистан

    Предприятието SCOS LINNAS BUYING SERVICES (PVT.) LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  4. IDEAL LIBAS

    Пакистан

    Предприятието IDEAL LIBAS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ladies clothing. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  5. WHIZBAGS, INC.

    Пакистан

    Предприятието WHIZBAGS, INC., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bags, и promotional bags. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AWIAS SPORTS

    Пакистан

    Предприятието AWIAS SPORTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на martial arts wear. Седалището му е в/ъв Daska Sialkot Punjab Pakistan, Пакистан.

  2. APEX-EXPORTS

    Пакистан

    Предприятието APEX-EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  3. ALOFT TEXTILE PVT LTD

    Пакистан

    Предприятието ALOFT TEXTILE PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и work apparel printing. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  4. PAK SAFETY TEX

    Пакистан

    Предприятието PAK SAFETY TEX, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  5. CHAMPIONS TRADERS

    Пакистан

    Предприятието CHAMPIONS TRADERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Pakistan, Пакистан.

  1. PAK ENTERPRISES

    Пакистан

    Предприятието PAK ENTERPRISES, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men's jeans. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  2. TEXTILEPAKISTAN.COM

    Пакистан

    Предприятието TEXTILEPAKISTAN.COM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  1. THE SOURCING GLOBE

    Пакистан

    Предприятието THE SOURCING GLOBE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил, Джинси и дрехи в спортен стил, и Polo Necks Tshirts. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  2. AK IMPEX

    Пакистан

    Предприятието AK IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  3. AYESHA KNITWEARS PVT LTD.

    Пакистан

    Предприятието AYESHA KNITWEARS PVT LTD., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на polo shirts, и sweatshirts. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  4. ASB SPORTS GROUP

    Пакистан

    Предприятието ASB SPORTS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  5. AJ CLOTHING EXPORTS

    Пакистан

    Предприятието AJ CLOTHING EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  6. VISTAS INTERNATIONAL

    Пакистан

    Предприятието VISTAS INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  7. WAQAR IMPEX

    Пакистан

    Предприятието WAQAR IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  8. AFG TRADERS

    Пакистан

    Предприятието AFG TRADERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  1. GADARAY SPORTS (PRIVATE) LIMITED

    Пакистан

    Предприятието GADARAY SPORTS (PRIVATE) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  2. BABAR EXPORTS (PVT.) LTD

    Пакистан

    Предприятието BABAR EXPORTS (PVT.) LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв karachi, Пакистан.

  3. OMAIR KNITWEAR

    Пакистан

  4. TONES AND MILES

    Пакистан

  5. NAZIR AHMED INDUSTRIES

    Пакистан

    Предприятието NAZIR AHMED INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sialkot, Пакистан.

  6. UNITY TEX CORPORATION

    Пакистан

    Предприятието UNITY TEX CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Faisalabad, Пакистан.

  7. SJ FABRIC CO.

    Пакистан

    Предприятието SJ FABRIC CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothing quality control. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

  8. GAGAN GROUP / GAGAN TEXTILE

    Пакистан

    Предприятието GAGAN GROUP / GAGAN TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на protective articles and garments. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  9. EVERGREEN APPAREL

    Пакистан

    Предприятието EVERGREEN APPAREL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на denim wear. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

  10. VIGOUR IMPEX

    Пакистан

    Предприятието VIGOUR IMPEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно